Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ebben az eseteben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az eseteben?

Figyelt kérdés

Anyukám és Apukám mikor kicsi voltam (4) elváltak. sokáig mindketten egyedül voltak anyumnak lett barátja de apum a mamámmal él és szomorú volt magányos. de talált valakit egy kedves nőt akinek van is lánya egy idő velem. 2 év múlva össze házasodtak. már 7 éve együtt vannak és született egy hugim akit imádok de nem bírom ki ,hogy a mostoha tesóm többet van apummal pedig nem is az igazi gyereke. nem kérhetem tőle hogy csak velem legyen hétvégente( egy hét anyuval hétvégén és egy hét apuval hétvégén) csak velem csináljon programot mert régen úgy volt. most már új családja van de a mostoha tesóm egy akkora vadbarom ,hogy ilyet még nem látott a világ és ezt se mondhatom el mert akkor tuti piszkálni fognak hétvégente. anyu ezeket a storykat tud ja és szerinte azt csináljam ,hogy nem megyek át hozzájuk és azt mondom ,hogy nincs kedvem és majd ők felkeresnek ha akarnak. erre azt mondtam ,hogy ez nem jó mert ha keresnek és megyek hozzájuk akkor meg piszkálni fognak. erre az jött ,hogy akkor menjek haza és megint ne menjek. nem tudom ,hogy ez jó ötlet-e vagy nem.... nem vagyok benne biztos....lécci segítsetek!(normális válaszokat szeretnék pls)

köszi

2011. aug. 22. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha átmész. Azt megteheted, h megkéred apukád, h mondjuk havonta egyszer egy pár órára csak veled legyen. Mondjuk menjetek el sétálni, állatkertbe stb. Kérd, h ez a pár óra csak a tiétek legyen és mondd, h nem szeretnéd elszakítani a családjától, csk szeretnél kicsit csak vele lenni. Ezt tuti megérti. Még a feleségével is beszélhetsz, h ezt szeretnéd apukáddal csinálni, nehogy azt érezze, h ki akarod őket túrni a kettőtök kapcsolatából. Sok szerencsét! :)
2011. aug. 22. 19:35
 2/6 anonim válasza:
az előző választ támogatom. nekem is elváltak a szüleim és én is igénylem néha azt hogy csak mi ketten legyünk apuval(neki nincs másik gyereke csak egy felesége) és ők megértik h igenis nekem erre szükségem van.
2011. aug. 22. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Beszéld meg apukáddal, hogy menjetek el valahova kettesben. Ha pl. hétköznap délután összefuttok, akkor a felesége és mostohalánya nincs ott, nem úgy, mintha kötelező láthatásra mennél.

Egyébként ha kedves veled a felesége, akkor vele is nyugodtan beszélj erről. Biztos megérti, hogy szereted apukádat:)

Nekem sajnos nagyon negatív tapasztalatom van: szintén kicsi voltam, amikor elváltak a szüleim, és apám egy olyan nőt vett el, aki engem ki sem állhatott. Apám a feleségét jobban szerette, ezért őt választotta. Majd úgy alakult, hogy én már lassan 10 éve nem is láttam apámat. Remélem, te soha nem fogod ezt megtapasztalni!

2011. aug. 22. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet mindenki örülni fog ha felveted, hogy néha csak apukáddal akarsz lenni, meg esetleg a hugi is, akit szeretsz, az apukád felesége meg ilyenkor csak a saját lányáé lehet. Ők is csinálhatnak csajos napot, lehet nekik is szükségük lenne rá, és még hálásak is lesznek neked.
2011. aug. 22. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm! Sokat segítettetek:) megpróbálom. mégegyszer nagyon köszi!
2011. aug. 23. 14:00
 6/6 kék kolibri válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Mindenképpen beszélj apukáddal. Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmét, hogy kevesebbet foglalkozik veled. Azt is gondolhatja, hogy te nem is igényled már, lehet, hogy a nonverbális jeleidből mást olvas, mint a szavaidból.

Az új barátnője is biztosan helyeselni fogja. Ezt meg kell érteniük.

2011. aug. 23. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!