Használtatok már gyerekülést ebben a kategóriában: 0-18kg-ig? 5 hónapos baba esetében.
Szia!
Hát nekem azt mondta a védőnő,hogy addig ne ültessem gyerekülésbe amíg nem magától ül fel.Nem szabad a gerincét terhelni sokáig. Én is szívesebben ültetném már gyerekülésbe a 8 hónapos kislányom(8,2kg és 74cm),mert biztos élvezné a nézelődést.Magától már próbál felülni és néha sikerül is.Még várj te is kicsit nem szabad siettetni semmit.
Boldog babázást.
8 hónapos kislány anyukája
a 0-18 kg-ig újszülött kortól is használható. úgyhogy bátran!
és milyet néztél ki? az én 4 és fél hónapos fiam szintén kinőtte a hordozót és most keresgélek ülést (ő is kb. ezekkel a paraméterekkel rendelkezik)
Nyugodtan használd,mert ezeket az üléseket jól le lehet "fektetni".Mi kb 6 hósan kezdtük el ezt használni,mert mi is szenvedtünk a hordozóval.Igaz ő már ekkor fel tudott ülni.
Az én fiam remekül érezte/érzi magát benne.Jobban tudott nézelődni,mindent látott.
Nekünk ilyen van.Tök jól tud belőle nézelődni és annyira meg lehet dönteni,hogy a cumisüvegből könnyen tud inni,alváshoz is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!