Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék válni a feleségemmel ellentétbe.Részéről az elhidegülés az oka és már alig várja, hogy mindenen túl legyünk. Ilyenkór kénytelen vagyok tudomásúl venni? Mi a teendő ilyenkór?
Figyelt kérdés
Hogy el kell adni a közös otthont, hogy a gyerekeket inkább maga mellé édesgeti mert jórészt vele fognak élni. Hogyan kellene cselekednem, miközbe én ezt a válást egyáltalán nem akarom? Azt kell csinálnom amit ő mond, hogy tisztességesen váljunk el miközbe én nem akarok? Ha azt mondom, hogy nem válok el és nem adom el a közös otthont, akkor mindjárt ügyvéddel fenyegetőzik, elhord minden szemétnek és azt hogy minden közös ismerősünk utál engem. Szeretem a családomat és mégis el kell fogadjak mindent amit ő akar tenni. Mi a megoldás? Nagyon egyedűl vagyok ezekkel a gondjaimmal.2009. ápr. 16. 09:06
11/15 anonim válasza:
A párterápiával csak az lesz a probléma, hogy valószínűleg úgy érzi a feleséged, hogy nem neki van szüksége segítségre, szakemberre... Én sem szívesen lennék elráncigálva szakemberhez, ha engem árultak el, és aláztak meg azzal, hogy megcsaltak. Bárhova fajul is egy kapcsolat, egy megcsalást nőként nagyon nehéz lehet feldolgozni, és szinte lehetetlen túllépni rajta.
12/15 anonim válasza:
Hát én lennék a minden szinten tapasztalatlan szerelemben hívő naiv kislány, és azt kell mondjam, hogy ez így tényleg menthetetlen. Nem, egy megcsalást képtelenség megbocsájtani. Annak oka volt, én a helyében már akkor elváltam volna.
13/15 anonim válasza:
Hmm...Köszönöm, hogy kérésemre leírtad az elhidegülés okát. Igazából, míg olvastam írásodat, melyben elmeséled , hogy megcsaltad a feleségedet, megsajnáltalak nagyon. Mert bár külső szemlélőként úgy tűnik, csakis és kizárólag te vagy a felelős a kapcsolatotok megromlásáért, azért ez nem teljesen így van. Ha már valaki, legyen az a férfi, vagy akár a nő, egy kapcsolatban megcsalja a másikat, akkor ott már voltak előtte is problémák. Ugyanis én nem hiszek abban, hogy mondjuk egy pasit csak az ún. vadászösztön hajtja egy másik nő ágyába. Akkor kellett volna érzékelni a vészjelzéseket, mikor úgy döntöttél, hogy félrelépsz. Ill., dehogyis. Nem akkor. Még az eset előtt. Szerintem ha akkor leültök, és elbeszélgettek egymással őszintén, elmondjátok a problémáitokat, sérelmeiteket, akkor talán még menthető lett volna a kapcsolatotok. De sajna így, másfél évvel az eset után, semmilyen párterápia nem fogja megmenteni már ezt a házasságot. Sajnállak, tényleg nagyon sajnállak, de gondolj bele, az a 16 év, lehet, hogy már csak a megszokás miatt annyira fájdalmas ennek elvesztése. Próbálj kedves és barátságos, valamint segítőkész lenni a feleséged felé, már csak a közös csemete miatt is. És hidd el, lehet újra kezdeni. Csak arra vigyázz, hogy ezt a szarvashibát többé sose, senkivel ne tedd meg...
14/15 anonim válasza:
Akár az én férjem is írhatta volna a kérdést. Hiába mondogattam neki már egy idő óta, hogy "addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik" nem hitt nekem. Besokalltam, válunk, ő meg néz bambán, és nem érti, mi a bajom. (még mindig nem érti) Ne nehezítsd meg a helyzetét, hagyd elmenni, mindenkinek jobb lesz így. Próbáld vele érzékeltetni, hogy nem hagyod magára a gyerekekkel, (és tényleg ne hagyd magukra őket)számíthatnak rád, talán úgy könnyebb lesz elviselni a válást.
Miért van az, hogy mindenki utólag bánja csak meg, konkrét esetben a megcsalást? Ha nem derül ki, akkor mi lett volna? Nagy levegő, hogy húú megúsztam, akkor bepróbálkozok újból??
15/15 anonim válasza:
Tutira másik manusza van azért akar válni.Ne akard visszatartani értelmetlen,már úgyis döntött.Szerintem meg te menj ügyvédhez,és ne költözz ki a lakásból ha menni akar menjen.Na nehogy már egyedül te legyél a hibás mindenért!Honnan tudod,hogy ő nem lépett félre?Csak nem bukott le.Ne hagyd magad!Neked is jogod van a lakáshoz.Ígyis-úgyis szemét leszel a végére,állj ki magadért!Ha hagyod magad különben csak leránt és hülyének néz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!