Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A barátnőm férje szabadságvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Darkmoon64 kérdése:

A barátnőm férje szabadságvesztését tölti. Lassan két éve vár rá és szereti. Egy hónapja azonban beleszeretett egy másik pasiba is. Mit tegyen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 23:48
1 2
 11/19 hennike ***** válasza:
75%

Sose hittem, hogy egyszer ezt mondom, de:

MÓNIKA SHOW, hol vagy?

Itt csak Mónika segíthet már.

2011. aug. 19. 00:22
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretem ha lepontoznak. :) Mert ilyenkor mindig valaki tyúkszemére lépek, és az igazság sokszor fáj. Én pedig szeretem, ha igazam van. Kérek piros kezeket még!
2011. aug. 19. 00:24
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem szoktad még meg itt?

Én azon is csodálkozok, h nincs törölve a hozzászólásunk.

Aztán csodálkoznak a nők, ha le vannak nézve.

Nem baj, a lényeg, h le lettünk pontozva és akkor most nekik van igazuk:D

Fuckmeimfamous

2011. aug. 19. 00:45
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ebből őrült nagy balhé lesz.Én ismerek egy ilyen párt,a férj börtönbe került,a feleség eleinte látogatta a férjet,küldte a csomagot,stb..Aztán megismerkedett egy pasival,és összejöttek,úgy rendesen.Többet nem ment a börtönbe látogatni,csak megírta,hogy mi a helyzet.A férj örjöngött,nem vette jó néven.A feleség összeköltözött az új hapsival,és 4 év után szabadult a férj..meg a pokol is elszabadult.Férj első útja a "hűtlen"feleséghez vezetett,ahol természetesen együtt találta a pasival.Pasit félholtra verte,egy ép csontja nem maradt.Csak azért maradt életben,mert segítség jött,meg a rendőrség.Feleséget nem 'annyira'bántotta,neki csak az orrát,az állát törte el,és rengeteg fogát kiverte.Rendőrök elöl egyáltalán nem menekült,nem érdekelte hogy mi fog történni,csak a bosszú.Eset óta mát sok év eltelt,és azóta már elváltak nagy nehezen,de a volt férj ott tesz a volt feleség alá,ahol csak bír.Nagyon megkeseríti a volt feleség életét,rengeteg trükkel,mindent bevet,és be is fog,míg él,ezt megígérte,és tartja is a szavát.Volt itt már többszörös munkahely elvesztéstől kezdve,igen nagy bosszúságokkal járó cirkuszok.Úgy hogy szerintem a barátnőd nagyon rosszul fog járni,ha egy börtönben ülő férfit elhagy egy másik miatt,még mindig jobban jár,ha majd kiszabadul a férje,megpróbál vele beszélni,hogy váljanak el,de én a helyében a pasit nem mondanám meg,hogy esetleg volt,mert abból a barátnőd élve nem nagyon fog kijönni..
2011. aug. 19. 00:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy miért ül a fickó.

Adócsaló,ittas vezető stb,vagy köztörvényes.

Utóbbi esetben eléggé bátor a vállalkozó férfi,hogy rámegy a nőjére,bár az is igaz,hogy aki egyszer volt már bent az nem akar többet visszakerülni.

De árulásnak fogja venni mindenképpen és az is.

2011. aug. 19. 01:38
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem baj, a lényeg az, hogy a Szívhangban minden jóra fordult:D
2011. aug. 19. 01:42
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
kezdjük ott, hogy ha a párom odáig süllyedne, hogy börtönbe kerül, akkor iszonyat nagyot csalódnék benne, és azon nyomban véget vetnék a kapcsolatnak... a semmiért nem ültetik le az embert.
2011. aug. 19. 09:10
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem azt, aki börtönben van, a legnagyobb szemétség elhagyni, hiszen sok szempontból tehetetlen. (és most vonatkoztassunk el attól, hogy miért ül, mert a kapcsolat szempontjából nincs különösebb jelentősége.) Nem tud küzdeni a párjáért, mig egy szabad fél azt csinál vele, amit akar. Szerintem ez igy nem fair, és meg kellene várni, mig kijön az az ember a börtönből, és utána szaktiani.
2011. aug. 19. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

Remélem a férj nem "szerelemféltésből elkövetett emberölés" bűntettével csücsül, mert akkor nem ajánlatos mással összejönni... :D

Viccet félretéve, nem arról van szó, hogy összejöjjön-e azzal a pasival, hanem, hogy egyáltalán akar-e egy börtönviselt férjet maga mellé egy életre. Ha van egy kis esze, akkor kilép ebből a házasságból. Addig részletkérdés, hogy ki jön majd a férj helyére.

2011. aug. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!