Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Kibékültem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kibékültem a volt párommal, de rájöttem hazudott nekem!

Figyelt kérdés
Most én voltam részben a hibás,de ő előtte nagyon sokat hazudott nekem(megcsalt stb).Én komolyan gondoltam most az újból kezdést(vannak közös gyerekeink is),de ő hazudott nekem!Sajnos az édesanya és testvére folyton biztassa ellenem.A fizetését az anyukájának adja nekem csak egy kis részét adja!Ez tuti így van tudom hallottam,rádásul láttam is!Ő letagadja az egészet!Azt mondja nem igaz!Az édesanya annyira felbizttata ellenem ,hogy nekem csak a fizetése kell azért vagyok vele!Nem tudom mit csináljak szinte nincs mit enni adni a gyerekeimnek,számlákkal elvagyok maradval..Ti mit tennétek?(kicsik még a gyerekeim)
2011. aug. 15. 06:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így semmi értelme ennek a kapcsolatnak, ugye tudod?

Hagyd el! Így megadod az esélyt magadnak, hogy egy normális férfi lépjen az életedbe, akivel tudsz közösen előrelépni.

2011. aug. 15. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy kibékültetek, nem kell együtt maradni. El lehet válni normálisan is, nem csak haraggal. A tartásdíj jár a gyerekek után, a többit neked kell megoldani.

Ha neked kell a pénze, maradhatsz vele is, de akkor cserébe el kell tűrnöd, hogy hazudik neked. Akkor is el kell tűrnöd, ha fáj. Ez az "ára" a pénznek, bármennyit ad haza.

Amúgy meg, ha szereted, ha nem, ha ő az anyjának adja a pénzt a gyerekek helyett, akkor az azt jelenti, hogy nem tervez veled közös jövőt és menti a menthetőt.

És még egy: ha szeretne téged, szembeszállna és összeveszne érted az egész világgal. Nem az anyja meg a testvére a hibás, hanem ő.

2011. aug. 15. 08:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Anyjanak azert ad le penzt, hogy ha megint szetmentek, legyen Neki valami tartalek. Tobbire nem irok semmit, nagyon kevert.
2011. aug. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!