Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kibékültem a volt párommal, de rájöttem hazudott nekem!
A gyerekekről köteles gondoskodni.Ha másképp nem megy, akkor bíróságon kérjed a gyerektartást.
De ez a férfi neked nem párod! A ház, a gyerekek gondja csak a tied, akkor ő mivel törődik? Miért van rá szükséged, ha egyedül kell megoldanod minden problémát?
Nekem az ilyen ember nem kellene..A családja helyett gyerekek feleség az anyjának adja a pénzét meg a testvérének???
Na ne haragudj.....
Adjon az anyjának ha szügsége va rá,de ne a javát....
A másik 2.kibékülésre is fontosabb az anyja..Hát menjen oda!!!!
Hazudik,stb...Tölem a férjem mehetne ha ilyen lenne.....
gyerekeket nem lehetne esetleg bölcsibe járatni, vagy nagymamához, amíg te mégis dolgozol?
a pasit pedig dobd ki, ha neki az anyja jóléte fontosabb minta saját gyerekeié, akkor költözzön oda..
tudom, hogy szara helyzet az ingatlan piacon, de lehet, hogy el kellene adnod a házat, mielött elárverezi a bank..
a férjeddel felesleges tovább vitázni a családjáról, szemmel láthatóan ök az elsök, és ez már nem fog változni..
mentsd a helyzetet, amíg lehet.. próbálj meg saját lábra állni, saját anyagi hátteret kialakítani..
semmi esetre se engedd meg neki, hogy otthon maradjon a gyerekekkel, amíg te dolgozol, mert hidd el, aztán a te fizudat is az anyjának fogja hordani, hiszen szerinte meg a mama szerint az a mamának jár..
ha jól értem, akkor van hova menned a gyerekekkel (anyukádhoz)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!