Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel válófélben vagyunk,2 gyermek láthatása 2hetente vasárnap lenne amire 4 hónap alatt kétszer jelent meg. A kérdésem az hogy ha nem jön a megbeszélt időpontba köteles vagyok e bármikor máskor engedni hogy a gyerekeket elvigye?
Amíg nem váltatok el (hivatalosan bíróság előtt) addig a gyerekek még közös felügyelet alatt vannak, tehát elvileg bármikor elvihetné őket.
A másik meg, hogy gondolj bele, ha 2 hetente vasárnap láthatnád a gyerekeidet. Az milyen lenne?!?! Szar. Én már csak tudom... Ha rosszat akarsz neki (mert a bosszú az szép) akkor csináld így, ha nem, akkor egyeztessetek, hogy minél többször vihesse el őket (Persze ha akarja).
Amúgy meg az én válási papírjaimban benne van valami ilyesmi, hogyha valamilyen okból a láthatás nem valósul meg, akkor azt pótolni kell!!! (az ok nincs részletezve, mint ahogy az sem, hogy kinek a hibája...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!