Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel válófélben vagyunk,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel válófélben vagyunk,2 gyermek láthatása 2hetente vasárnap lenne amire 4 hónap alatt kétszer jelent meg. A kérdésem az hogy ha nem jön a megbeszélt időpontba köteles vagyok e bármikor máskor engedni hogy a gyerekeket elvigye?

Figyelt kérdés
Még jogerős határozat nincsen csak kettőnk megegyezése.
2011. aug. 14. 09:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amíg nem váltatok el (hivatalosan bíróság előtt) addig a gyerekek még közös felügyelet alatt vannak, tehát elvileg bármikor elvihetné őket.

A másik meg, hogy gondolj bele, ha 2 hetente vasárnap láthatnád a gyerekeidet. Az milyen lenne?!?! Szar. Én már csak tudom... Ha rosszat akarsz neki (mert a bosszú az szép) akkor csináld így, ha nem, akkor egyeztessetek, hogy minél többször vihesse el őket (Persze ha akarja).

Amúgy meg az én válási papírjaimban benne van valami ilyesmi, hogyha valamilyen okból a láthatás nem valósul meg, akkor azt pótolni kell!!! (az ok nincs részletezve, mint ahogy az sem, hogy kinek a hibája...)

2011. aug. 15. 09:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Csak hogy azok is tisztán lássanak akik támadnak.soha nem korlátoztam az apát hogy lássa a gyerekeket mi több sokszor én vittem fel hozzá őket mert ő lusta volt 10 percet sétálni,egy ideig minden nap kértem hogy jöjjön velünk a játszóra is.minden hétvégén bejelentkezik hogy elviszi őket de mivel a hétvége az a buliról szól nem bír a másnaposságtól eljönni.én ebbe untam bele.a gyerekeket nem akarom áltatni hogy na most már jön apa és mégsem.gyerektartást nem fizet tehát az sem szempont.azt nem szeretném hogy még ezek után is kénye kedvére ugráltasson és akár mikor fenyegessen mert azt teszi.
2011. aug. 15. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.