Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküli vagyok, mennyit kell vajon gyerektartásra fizetnem?
Megjött a papír a bíróságról, 8500 Ft-ot ítéltek meg...Hát gondolom volt visítás otthon...
Minden esetre nyilván ha úgy állok fogok kicsit többet adni, de ilyen hülye volt, biztos az anyja beszélte rá. Amúgy minden hónapban aláírattam vele egy papírt, hogy átvette a pénzt, úgyhogy visszamenőleg semmit nem kell fizetnem.
köszi mindenkinek
Kedves Kérdező!
1. A bíróság ilyen gyorsan nem ítél.
2. Meghallgatás nélkül nincs ítélet.
3. Hacsak nem nem jelentél meg, levél nélkül is tudnod kellett volna az ítéletet, hiszen azt a tárgyalás végén elmondja a bíró.
Kedves utolsó!
1. Nem a bíróság, hanem az ügyvédi papíron volt, hogy ennél többet nem fognak megítélni a bíróságon neki
2. Honnan tudod, hogy mikor indult az ügy? ( csak annyit írtam, hogy mikor hívott fel )
3. Nem azért kérdeztem, hogy belém tudjanak kötni, hanem, hogy tudjam, hogy mire számíthatok. Hogy segítséget kérjek.
Mondtam én :)
Gratulálok az ügyhöz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!