Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehetséges 2 éves kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges 2 éves kapcsolat után 1 hónap alatt elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés
Két éves kapcsolat után szakítás. A férfi 2 hét után azt mondja, hogy szeret, és bárcsak visszakaphatna. Aztán egy hónap után már más nővel van. Lehet ilyen gyorsan elfelejteni valakit?
2011. aug. 11. 18:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez borzasztó lehet! :( De soha ne feledd! Sose sírj olyan után, aki utánad nem sír! Főleg hogy még el is fordítja a fejét! Hát mehet az anyjába, nem tudom hogy lehet így viselkedni, főleg hogy 3 évig voltatok együtt! Tudom könnyű ezt mondani, de fogadd meg a tanácsom másképpen nem megy!
2011. aug. 11. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Utolsó! Köszönöm az együttérzést:) Hozzáteszem születésnapomon költözött el, és szerintem ezzel teljes mértékben jellemeztem.

Másfél éve történt...

2011. aug. 12. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Most off lesz, de a 3 éves kapcsisnak írom. Hát nehogy már te sirass egy olyan embert 1.5 évig, vagy még tovább aki ilyen alattomos módon viselkedik veled. Neked is egy életed van, egy fiatalságod. És amíg a másik után búsulsz, aki nem érdemli meg annyi, de annyi másikat elszalasztol úgy, h észre sem veszed. Nekem is volt ilyen, de rájöttem, h nem éri meg :) Legyél erős és lépj tovább. Végül is mire mész a sírással? ^^ Sok sikert.
2011. aug. 12. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szánalmasnak és megvetendőnek tartom az olyat, aki képes minden előzmény és párkapcsolatjavítási kísérlet nélkül ordenáré, trampli, lovagiatlan, önző, antiszociális módon kilépni egy kapcsolatból. Az meg, hogy a párja születésnapján teszi, az pláne egy tirpák szokás.

Sajnálom is azt a válaszolót, aki így járt. Gondolom az eszével tudja, hogy mit kellene tennie csak nem találja a nyomógombot a műszerfalán, amire az van írva: "bunkóexfelejtés".

2011. aug. 12. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:

3 éves kapcsis vagyok. Nagyon köszönöm a biztató szavakat, igazán jól esnek:):):)

Igazatok van, próbálkozom erősen, hogy - hozzá hasonlóan - kitöröljem őt az emlékeim közül.

KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!

2011. aug. 12. 12:59
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
3 éves kapcsis, hogy a fenében nem lehet 3 év alatt észrevenni, ha az embert folyamatosan csalja a pasija, mi több együtt és él egy másik nővel???!!! Amúgy az ilyen tényleg egy érzelmi fogyatékos barom, max. elrettentő példának jó, de hogy még mindig őt siratod...?
2011. aug. 14. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó 2 hónapban csalt, én dolgoztam ÉS tanultam, alig voltam itthon. Velem élt, miután elment, azután költöztek össze....Ennyi.
2011. aug. 14. 14:09
 18/19 cse11 válasza:
Az én volt férjem 12 év és két gyerek után hagyott el egy egy pár hetes kapcsolat miatt. Állítólag szerelmes lett. És nemcsak engem, hanem már a gyerekeit is elfelejtette....
2012. ápr. 11. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
Borzasztó...hihetetlen, hogy egy ember hogy meg tud változni egyik napról a másikra..
2020. nov. 18. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!