Egy normális kapcsolat hol tart 2-3 hónap után?
Az,hogy hol tart egy kapcsolat ennyi idő után, az két emberne múlik, nem lehet általánosítani. Én nem bírnám ki azt, amit te. Ha valaki szeret valaki nem hanyagolja el. Ha tudta,hogy sokat dolgozik,miért kellett neki valaki?
Ne remélj semmi jót ettől a kapcsolattól! Gondolj bele mi lenne ha gyerekeitek is lennének? Bár a kort nem írtad. Nem is látná őket,a gyerkőcök meg nem tudják,ki az apjuk.
figyelj, szerintem tudtad ezt, hogy milyen munkája van már kapcsolatotok elején. Nem hiszem, hogy 2-3 hónap után ezt fel fogja adni. Az hogy nem aludtatok együtt, az szeritnem nembaj ennyi idő után. hány évesek vagytok amúgy?
s ha minden nap találkoztok, az már egy jó dolog, van aki hetente kéthetente egyszer látja a párját... szóval örülj annak ami van... egy idő után biztos lesz változás, de ahhoz el kell telnie egy időnek, én úgy gondolom.
Mi a párommal egyetemisták vagyunk, másfél éve vagyunk együtt, méghozzá úgy, hogy mindketten versenyszerűen sportolunk, ő focizik én táncolok. Mondanom sem kell, hogy - főleg az elején, amikor még nem jöhetett szóba az egymásnál alvás, stb. - alig volt időnk egymásra, azt hiszem, két naponta egyszer együtt ebédeltünk, amúgy esélyünk sem volt, órákra kellett járnunk, plusz az edzések, rosszabb esetben még a család is bekavart, egyáltalán nem volt egyszerű, de megoldottuk. Azóta együtt élünk, eljegyzett.
A munkamániájával kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy egyszer talán rájön, hogy nem áll meg akkor sem az élet, hogyha ő kikapcsolja a telefonját. Tarts ki mellette, és adj hálát az égnek hogy nem akaszkodik rád.
2-3 hónap után heti 1-2 nap együttalvásnál meg mindennapi találkozásnál tartottunk (azóta eltelt pár év,együtt is lakunk)
nem normális ennyit dolgozni,én is csináltam,majdnem ráment a kapcsolatunk...volt olyasn hogy párom mondta,ha még1x megszólal a telefonom,falhoz vágja:D otthagytam azt a melót...most nyugi van,megérte...
neked tanács? nincs általános...vagy ráébreszted h neki se jó igy,vagy reménytelen,sokig ezt senki nem birja
mit dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!