Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hány hónap után...

Szerintetek hány hónap után számít egy kapcsolat komolynak? És mennyi idő után lehet tervezgetni a közös jövőt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 19:18
1 2
 1/15 TOMAtm ***** válasza:
90%
3-4 év szerintem.lehet komoly már az elejétől egy kapcsolat,de a közös jövő...hát az más.
2011. máj. 25. 19:21
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha hosszú távon nézzük akkor szerintem minden 5ik év a legkritikusabb.Akik addig megmaradnak együtt az már nagy szó mostanság...persze rosszul működő kapcs.ban is ellehet húzódni évekig de miért is lenne jó?

Egy pár hónapos kapcs.ot nem lehet komolynak nevezni az még nagyon a kezdete a dolgoknak.

2011. máj. 25. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Ez azért sok mindentől függ. Van, akik már hetek múlva úgy érzik, hogy ők egymásnak vannak teremtve, vannak, és sülve-főve együtt vannak, tervezgetnek. Vannak, akik 15 év után sem terveznek semmit, csak elvannak egymással.
2011. máj. 25. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Én is évekről beszélnék. 2-3 év után lesz igazán komoly egy kapcsolat. Addig még ingatag. Ami meg utána se szilárdul folyamatosan, szerintem nem is működik. Ennyi idő után már ellehet kezdeni tervezgetni a közös jövőt. Persze vannak kivételes esetek, amikor ez az idő már sok, vagy épp kevés, de szerintem ez így átlagban működik.
2011. máj. 25. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ ti mennyire gondoljátok komolyan.

Vannak akik 3 hónap után összeköltöznek és minden rendben működik. Emberfüggő is.

Ha úgy érzed h nem kell senki más és ezt nagyon komolyan gondolod, nem csak egy fellángolás akkor komoly, persze akkor ha a másik fél is ezt gondolja.

2011. máj. 25. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezt nem az idő fogja megszabni. Jó nem azt mondom, hogy pár hónapos kapcsolat után már tervezgessen az ember. De lehet az akár 5 év is, ha nem tudnak pl. kölcsönösen megbízni egymásban, akkor felesleges közös jövőt tervezgetni.

Szóval ez inkább a kapcsolat milyenségétől függ, mintsem a hosszától.

7/15 anonim ***** válasza:
88%
szerintem az első nagyobb megpróbáltatás után lehet komolynak nevezni. ha azt túléli egy kapcsolat, a többit is túl fogja.
 8/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindentől függ!Vannak párok akik 3-4hónap után már komolynak gondolják a dolgot,de vannak akik évek múlva is csak vannak,semmi közös tervvel,ez a leányzó és a férfi érettségén is múlik.Mi a párommal 5éve vagyunk együtt,de mi úgy 6hónaptól gondoltuk komolynak.:-)

21/N

2011. máj. 25. 19:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a normális válaszokat köszönöm:)
2011. máj. 25. 19:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy meg lehet határozni azt, hogy mennyi idő után lehet komoly egy kapcsolat. Én 3 hónap ismeretség után házasodtam össze a volt férjemmel, és 2 gyermekünk született. Sok-sok év után nem emiatt váltunk el. A mostani páromat a neten ismertem meg és egy hét után hozzáköltöztem. Még csak 3 éve vagyunk együtt, de mind a ketten úgy érezzük, mintha mindig is ismertük volna egymást. Ő az én másik felem.
2011. máj. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!