Szerintetek hány hónap után számít egy kapcsolat komolynak? És mennyi idő után lehet tervezgetni a közös jövőt?
szerintem az együttélés már komoly kapcsolat :D
szerintem ez a felek érzésein múlik. ha 2 hónap után mindketten komolyan veszik, akkor komoly.
ha 3 év után is csak úgy együtt vannak, mert épp nincs jobb akkor meg nem.
Érdekes kérdés!
Mi a párommal alapból olyanok vagyunk (voltunk), hogy csak "komolyra", hosszúra terveztünk minden kapcsolatunkat. Az más, hogy a végén, hogy alakult.
Szóval ő a kezdetektől komolyan vett, én is őt, 2 hónap után ajándékozott nekem egy gyűrűt és azt mondta ez azt jelképezi, hogy nagyon szeret...láttam rajta...Aztán eltelt 1 év, 2 év, 3 év....most a negyediket tapossuk, hamarosan az ötödiket, most már biztos vagyok benne, hogy nekünk együtt kell megöregednünk:) Mivel elég fiatalon jöttünk össze eljegyzés még nem volt, de én biztosra veszem, hogy lesz:) (egyetem miatt nem tudni még mikor...)
Magunkból kiindulva szerintem olyan 2 év után komolyodtunk végre meg, mikor eltűntek a fölöslegesen kreált problémák...
21-L
Attól függ, ki mit szeretne és nem attól, hogy mit hozol ki a másikból. Ha valaki úgy keresi a párját az interneten, hogy házasodni, babázni szeretne, valószínű, hogy hamar megleli, és úgymond komollyá válik a dolog. (1-2 hónap ismeretség után is akár).
Kérdés ugye, hogy mi számít komolynak. Az együttélés is lehet laza, ha nincsenek különösebb közös jövőtervek, tehát komolytalan.
Daniella, szexológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!