Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hány hónap után...

Szerintetek hány hónap után számít egy kapcsolat komolynak? És mennyi idő után lehet tervezgetni a közös jövőt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem az együttélés már komoly kapcsolat :D

szerintem ez a felek érzésein múlik. ha 2 hónap után mindketten komolyan veszik, akkor komoly.

ha 3 év után is csak úgy együtt vannak, mert épp nincs jobb akkor meg nem.

2011. máj. 25. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés!

Mi a párommal alapból olyanok vagyunk (voltunk), hogy csak "komolyra", hosszúra terveztünk minden kapcsolatunkat. Az más, hogy a végén, hogy alakult.

Szóval ő a kezdetektől komolyan vett, én is őt, 2 hónap után ajándékozott nekem egy gyűrűt és azt mondta ez azt jelképezi, hogy nagyon szeret...láttam rajta...Aztán eltelt 1 év, 2 év, 3 év....most a negyediket tapossuk, hamarosan az ötödiket, most már biztos vagyok benne, hogy nekünk együtt kell megöregednünk:) Mivel elég fiatalon jöttünk össze eljegyzés még nem volt, de én biztosra veszem, hogy lesz:) (egyetem miatt nem tudni még mikor...)

Magunkból kiindulva szerintem olyan 2 év után komolyodtunk végre meg, mikor eltűntek a fölöslegesen kreált problémák...

21-L

2011. máj. 25. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Komoly olyan egy év után, közös jövő tervezése kb. 2 év.
2011. máj. 25. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki mit szeretne és nem attól, hogy mit hozol ki a másikból. Ha valaki úgy keresi a párját az interneten, hogy házasodni, babázni szeretne, valószínű, hogy hamar megleli, és úgymond komollyá válik a dolog. (1-2 hónap ismeretség után is akár).

Kérdés ugye, hogy mi számít komolynak. Az együttélés is lehet laza, ha nincsenek különösebb közös jövőtervek, tehát komolytalan.

Daniella, szexológus

2011. máj. 25. 21:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi például 1 hónap után összeköltöztünk. Nem bántuk meg, tudtuk már az elején, hogy együtt képzeljük el az életünket. Azóta már házasok vagyunk, és van egy kislányunk is. De pl. van olyan ismerősöm, akik 7 év után jegyezték el egymást, majd egy év múlva szétmentek. Szóval nem idő függvénye szerintem, hanem az érzelmeké.
2011. máj. 25. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!