Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen férfi? Elhagynátok szó nélkül?
Folyamatosan megaláz, mások előtt lustának nevez és mindig beszólogat, soha egy kedves szava, csak szexre kellek, de szerinte még arra se vagyok jó. Minden nap a fejemhez vágja, hogy ",Minek tartalak? Semmire se vagy jó." Teljesen leépítette az önbizalmamat, holott nevelek egy tündéri gyermeket, háztartást vezetek, délután dolgozok estig. Ő nincs a gyerkőccel, nem mosogat, nem mos, nem takarít, holott most egész nyáron itthon van. Alszik egész nap szinte, vagy mászkál ide-oda, esténként a haverokkal, csajokkal beszélget hajnalokig. Velem nem beszélget semmit, és ha én próbálok beszélni vele bármiről, látom, hogy nem érdekli, amit mondok. A kicsinek is beszólogat, mikor mesélne valamit, hogy engem ez nem érdekel, szarok rá. Ha otthon van nem engedi mesét nézni, ő tévézik csak, nem játszik semmit vele, csak nyúzza. Állítólag szeret, de én már nem, teljesen kiábrándultam, főleg ahogy a gyereket is elutasítja, vagy ellenem hangoltatja (csapj oda anyád nagy seggére, minek neked anya, mire jó? bolond anyád van neked....) Ez normális??? Már idegileg nem bírom. Folyamatosan megfelelni akarok, de sose vagyok elég.
Elhagynátok szó nélkül? Egyszer már be akartam ezt a házasságot fejezni, de megsajnáltam, mert könyörgött, hogy minden jobb lesz. Nem tudom most hogy lenne, ha bejelenteném, hogy számomra vége?És a kicsi? Szereti az apját, 4 éves. Hogy viselné?
Az csak az egyik dolog, hogy egy tahó a férjed, de benne van a pakliban, hogy a kisfiad is így fog veled beszélni és viselkedni, ha az apjától ezt látja, 10-15 év múlva akkor két hímnemű cselédje leszel!
Ez nem normális minta egy 4 éves kisfiúnak, neked is és neki is jobb lenne, ha normális, nyugodt közegben élnétek!
Kedves kérdező, saját tapasztalatból tudom, hogyy milyen negaatív töltésű lehet egy ilyen kapcsolat.
Az ember általában ilyen esetben túlságosan szereti a párját, megszokásból, a gyerek miatt, stb. indokok miatt marad a "párja" mellett.
De hidd el nekem kérdező, hogy hosszú távon sokka, de sokkal hasznosabb megszakítani a kötelékeket az ilyen alakokkal, mert másképp tönkre tesz.
És neked ott van a kisgyereked. Hidd el neki is jobb, hogy felnőttként még mindig tudja szeretni az apját(igaz távolról), minthogy megutálja, vagy netán olyan szörnyeteg válljon belőle.
Köszönöm a válaszokat.Reméltem, hogy jól gondolkodom és mindez nem nem normális amit a férjem velem és a kicsivel művel.
Még nem tudom hogyan, de napokon belül elhagyom. Bízok benne, hogy találok munkát végre, amiből meg tudunk élni a kicsikémmel és nem kell hallgatnom nap mint nap, hogy csak egy megtűrt ember vagyok, cseléd, jogok nélkül.
Ezek után mi a kérdés?!
Húznék a fenébe, ha kell a híd alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!