Van olyan ember (nő vagy férfi) aki alkalmatlan egy párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta, ne haragudjak rá, ha néha olyat tesz amivel megbánt, ő nem tudja megszokni hogy vagyok neki. Szeret, imád csak rosszul fejezi ki.
Hogy az ő szavaival éljek, szerinte ő alkalmatlan egy párkapcsolatra. Mennyi időt adjak neki? Eltelt már majdnem fél év.
2009. okt. 3. 13:19
1/24 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez egy "úgyis kihátrálok a kapcsolatból " duma.Ha ő maga alkalmatlannak tartja magát a párkapcsolatra, akkor mit akarsz még tőle? :)
2/24 A kérdező kommentje:
Szeretem. De előttem 2 évig egyedülálló volt, neki az volt a napi programja, hogy elmegy sörözni, senkihez nem kel alkalmazkodnia. Belecsöppentem az életébe, felfordítottam mindent, és most teljesen máshogy alakul egy napja, miattam. És ezt ő nem tudja feldolgozni. Nem fogta fel, hogy esetleg elmehetnénk moziba stb. Tehát hogy közösen csináljunk valamit.
2009. okt. 3. 13:27
3/24 anonim válasza:
de ez így nem jó... oké, felfordítottad az életét... Dehát mivel ő képtelen alkalmazkodni, valószínű rettenetesen hiányzik neki a sörözés a haverokkal...Gondolom próbáltad már ide-oda hívni, hogy mozduljatok ki, hogy menjetek , ő meg mindig "jajj nemá, olyan fáradt vagyok..." . Ismerős a szitu, de nem is voltam sokáig hasonszörú pasival, pedig én is "szerettem". Néha jobb ezeken a pasikon átlendülni.Nehéz, de menni fog.
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor semmi esély rá, hogy megváltozzon?
2009. okt. 3. 13:39
5/24 anonim válasza:
háát, nemigazán. Tudom, rossz ezt olvasni, de minek kábítsalak olyan válaszokkal, hogy "majd beleszokik" , meg "menni fog az neki". Az én egykori link pasim még arra se volt képes, hogy a szüleinek bemutasson. De persze ugyanez volt a fő problémája, hogy ő "alkalmatlan egy párkapcsolatra" Később, jóval a szakítás után jöttem rá, hogy ez nem jelent mást , mint "nemérted? kocc van!" Adj neki még egy kis időt, mert hátha ez idő alatt még alakul a dolog, próbáld elhúzni őt ide-oda, de ha nem megy, ne erőltesd...
6/24 A kérdező kommentje:
Látok rajta változást, meg nyáron elvitt nyaralni, meg eleinte még vitt 1-2 helyre, akkor azt mondtam neki, kb másfél hónap után hogy kellemetlenül érzem magam, hogy ennyit költ rám. Aztán egyre ritkábban mentünk el valahova, mindig fáradt, tényleg hiányozhat neki a sörözés.
2009. okt. 3. 13:46
7/24 anonim válasza:
meg aztán az jutott eszembe, hogyha szakítanál vele most, az lenne az igazi próba neki! Ha tényleg szeret és akar tőled valamit, teperni fog utánad... Hát, dönts okosan...
8/24 anonim válasza:
Van bizony! Sajnos :( Az én párom is ilyen. Nagyon nehéz vele, és tudom, hogy egyszer vége lesz, hiszen ő alkalmatlan valóban egy párkapcsolatra. Már 40 éves, sosem volt tartós kapcsolata, az életvitele, a munkája olyan, hogy nem is lehetne. Sajnos neki sosem lesz családja, mert nem is ad rá alkalmat, nem is akarja. Az együttélés sem ment nekünk, nem miattam, hanem mert ő nem bírta. Örök agglegény, aki már nem fog változni. És hogy miért vagyok vele? Mert még szeretem. De elfogadtam, hogy egyszer vége lesz, hiszen én arra vágyom, amit ő sosem fog megadni nekem.
9/24 A kérdező kommentje:
Igen, ő is ilyen. Bár mi majdnem együtt élünk, itt alszik nálunk, tehát ilyen szempontból nincs gond vele. Reggel tőlem indul munkába.
2009. okt. 3. 13:52
10/24 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok szakítani vele. Egyszer volt, hogy összevesztünk, hazament aludni. Egész éjjel sírtam, forgolódtam. Nem bírtam aludni, és megnyugodni amíg fel nem hívott.
2009. okt. 3. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!