Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentség lenne a rendszeresen italozó és alkalmilag játékgépező párotok részéről, hogy sokkal többet keres, mint én?
Nem tudom nálatok ez konkrétan mit jelent.
Rendszeres italozás: rendszeres az is, ha valaki megiszik mindennap egy pohár bort ebédhez. Bár van egy érzésem, hogy nem erre gondoltál. Én nem tudnám elfogadni, ha a párom sokszor részegedne le, és gondolom nem pl. kettesben velem egy évforduló ünneplésekor mondjuk. Mi egy évben egyszer iszunk, de az is max becsípés szintig.
Játékgép: a helyedben soha a büdös életben nem adnék neki pénzt. Tudom most nem szorul rá, de utána sem. Mi néha lekaparunk együtt egy sorsjegyet vagy feladunk egy lottót.
Az is érdekes a sztori lényegéhez, hogy hány évesek vagytok, van-e gyerek vagy akartok-e. Mik a terveitek a jövőre nézve.
Én nem látnék potenciális társat (netán férj és apajelöltet) egy ilyen emberben.
23N
"Majd írom a részleteket is"
A részletek augusztus óta forgalmi dugóban ülnek :))
Te vagy a sokadik ember, aki képtelen jól megfogalmazni egy kérdést. Mi köze van az én páromnak a te fizetésedhez? Nyílván érted, hogy miért kérdezem.
Természetesen nem mentség az, hogy az, aki jobban keres, elverheti a pénzt. Olyan ez, mint régen a dzsentri fazonok, akik egyik nap elkártyázták a családi ezüstöt meg a teljes vagyont, a másik nap visszanyerték. Hogy a feleségük mit szenvedett eközben, azt csak találgatni lehet. De ma már más világ van.
A játékszenvedély nagyon durva függőség, és szinte lehetetlen kiszedni belőle az embert (és nem is akar általában kimászni ebbel az adott ember). De nyílván ezt magad is tudod, hiszen valamiért a párod.
Dönts el, hogy vele akarsz élni és idegeskedni folyton, vagy elválsz és a magad lábára állsz. Esetleg megpróbálhatsz egy párterápiát, de ha annyit nem lát be, hogy mennyi a felelőssége, mint férjnek (és kint apának, ha van tőle gyereked) akkor oda sem fog elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!