Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád a házasságodat a férjed családja miatt?
Nemrég szembesülnöm kellett azzal, hogy mennyire félreismertem a férjem családját. A szülei nagyon csúnyán megbántották az idős szüleimet és az egész családomat, nem akarom neten, publikusan részletezni, de olyan dolgot tettek, ami nem megbocsátható. Nagyon csalódtam bennük, mert szerettem és tiszteltem a férjem édesanyját, amióta csak megismertem, de most már látom, hogy csak vak akartam lenni. Mindig is láttam, hogy a mézes máz mellett elmondhatatlanul tolakodó és gyerekesen erőszakos ember, de úgy gondoltam, elég, ha ezt kedvesen hárítom. Úgy voltam vele mindig is, hogy mivel a férjemnek mindent megadott gyermekkorában, és láthatóan most is hihetetlenül szereti, ennyit el lehet nézni bárkinek, mi sem vagyunk tökéletesek, különösebb problémám pedig soha nem volt vele. Végül sajnos mégis túllőtt a célon, és nem is nálam, hanem azokat bántotta, akik a legfontosabbak nekem.
A férjemmel régóta nagy hullámvölgyek között lavíroz a házasságunk, nem tudtam eddig sem, hogy menthető lesz-e, de most ez a családi ellentét teljesen letaglózott. Nem tudom, hogy ezt így, az egész csomagot, anyóssal, gyűlölködő apóssal vállalni tudom-e egy életre. Tíz éves házasok vagyunk, még gyerekek nélkül. Tudom, hogy két oldala van mindennek, de higgyétek el, most nincs. Valóban egyedül ők voltak, akik a sárosak, és teljesen összetörték a szüleimet.
Mit tennétek? Feladnátok a házasságotokat, ha egy nagyon nehéz csomag is jár mellé?
Ti normálisak vagytok??????
Azért elhagyni a férjedet, mert a szülei nem jönnek ki a te szüleiddel????????????????
Vagy csak nekem furcsa ez??????????????
mert akkor én nem vagyok normális....
Nem, ne hagy el a férjed csak azért, mert hülyék a szülei!
Inkább csak a szüleivel szakítsd meg a kapcsolatot. Én sem bírom elviselni a feleségem szüleit, ők sem engem. Amit ők tettek velünk, az szintén megbocsájthatatlan, de bennem fel sem merült, hogy a feleségemet a szülei baromsága miatt elhagyjam... Inkább őket iktattam ki az életünkből, amennyire csak lehetséges.
Kevés ember van a világon, aki jól kijön az apósával, anyósával.
Sajnos igen elõfordùl, hogy az ember néha a màsik a csalàdja miatt, azt mondja elég. Veled sem akarok tovàbbélni miattuk.
Ha vannak is a férjeddel sùrlódàsok, akkor is helyre lehet hozni, ha nagyon akarod. Jól gondold àt, hogy a csalàd miatt ne add fel a hàzassàgodat!
Inkàbb törekedjetek arra, hogy kibékitsétek õket!
Ha nem áll ki melletted a férjed, akkor az azt jelenti, hogy nem téged választott, hanem a szüleit, a rokonait. Magyarul: nem vált le a családjáról.
Ebben az esetben elválnék, és nem azért, mert a szüleimet cikizi az anyósom, hanem azért, mert a férjem gyáva és nem engem választ, hanem az anyját.
10 év házasság után is el lehet válni. Ha nincs gyereked, az csak jó, mert legalább azt nem teszed tönkre a válással.
Ha a házasság nem menthető, akkor vegyél szépen egy nagy levegőt és add be a válópert. Én ezt tenném a helyedben. Anyós pedig visszakapja a szeretett kicsi fiacskáját.
A ket szulo kozotti ellentet miatt NEM adnam fel a hazassagom. HA viszont a ferjeddel alapjaban suzlok nelkul sem jo a kapcsolatod akkor megfontolnam a valast. Nagyon nehez egy olyan tarsat kifogni ahol a ket fel mindenben megfelel egymasnak es meg a szulok is szeretik a gyermekuk partneret es elfogadjak egymast mindket oldalrol.
Nezd anyum sem szereti a ferjem. Mert o nekem egy milliomost akart volna, hazzal kocsival. Neki ez a rogeszmeje. a ferjem albiban lakott mikor megismerkedtunk. Nekem mar akkor volt egy hazam, sot azota telket evttunk es epitkezunk. De anyamnak meg mindig nem jo mert nem volt semmije. Ettol fuggetlenul szeretem a ferjem, es nem fogok anyam askalodasanak engedni. Ugyanugy anyam ocsem feleseget sem szereti, mert tesomnak egy haziasszony tundert szant. Tesom mindig kiallt felesege mellett es inkabb anyumat tette egy kicsit helyre. szerintem minden csladban van gubanc, mert emberi kapcsolatok eleg nehezek, kulonbozoek vagyunk es nehezen fogadjuk el a massagot.
Én első körben elhúznék férjestől jó messzire. Elköltöznék, és igyekeznék megszakítani a kapcsolatot.
Van akivel meg lehet tenni.
De ha nincs rá lehetőség, azt mondom: válás. A szerelemmel a családot is kapod, és általában nem megszakítható a kapcsolat, de gondold át, mi az amit szeretsz és mi az amit nem a férjedben. Mérlegre kell állítani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!