Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet bebizonyítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet bebizonyítani válásnál azt, hogy a férj nem annyit keres, mint amennyit a bérpapír mutat?

Figyelt kérdés

A gyermektartáshoz kérik a férj bérpapírját,de az kevesebbet mutat mint amennyit valójában keres. Ezt hogyan hiszik el a bíróságon,ha kézzel fogható bizonyíték nincs?

Ez csak példa!: Egy orvos a korházban fix összeget keres,amit a bérpapírja is mutat, de valójában mindenki tudja,hogy nem annyi a kereste mert van (hálapénz,magánrendelő,stb..). De akár írhatok egy kőművest,vagy egy autószerelőt is példának,akik egy cégnél keresnek fix összeget,amit a bérpapírjuk is mutat,de mellette dolgoznak hétvégeken,vagy szabadidejükben is,ami plusz pénz,de nincs róla papír. Ezeket,hogyan lehet bizonyítani??

2011. aug. 4. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
Most komolyan van olyan ember, aki a férjével így viselkedik? Miért kellene bizonyítani, hogy mennyit keres eredetileg? Ez elég szemét dolog... Majd kap annyit a gyerek, amennyit keres hivatalosan a férjed. Ha normális a férj, akkor fog még venni mást is a gyereknek.
2011. aug. 4. 10:54
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Én azért megvárnám,hogy apuka mennyit akar fizetni.

Nyilván az is gané dolog, ha 10 ezret akar adni, úgy, hogy keres 300 ezret, de azt sem tartom reálisnak, amikor 400-500 forintos fizunál anyuka 100-200 ezret követel. Mert elvileg nem csak apának kell fizetni a gyereket. Ennyi pénzből már anyuka igencsak magára is költ, mert,hogy egy gyerek nem kerül ennyibe az nyilvánvaló.

2011. aug. 4. 10:57
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Sajna nem tudom. Apum is 400ezret keres de minimálbérre van bejelentve.(saját cége) igy a biróság semmit nem itélt meg nekem..kaptam egy IJ kártyát az élettől..
2011. aug. 4. 11:02
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Eléggé visszataszitó ez a dolog. Mindkét fél részéről. Ha belegondolsz, amikor a házasság alatt kapta a leigazoltnál többet, akkor tapsoltál örömödben, mert nem kell abból is adózni, több marad. Most meg elvennél tőle mindent, amit tudsz, meg sem várod, hogy ő mennyit adna magától. Én a helyében igencsak szűken mérném számodra a pénzt ezek után. Azt a gyereket nem csak az apának kell eltartani, nekem is hozzá kell tenni a magadért.

28/L

2011. aug. 4. 11:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

a bérpapírja alapján kapsz gyerektartást. a barátnőm férje szakács. ő a gyereke után cc 15000.- ft-ot kap. az se reális, de mivel ő is hőzöngött,így járt. amúgy a pasi először 40-et ajánlott,plusz az iskolai-ruha,könyvek,tábor-és a különórák felét. csaj ugrált h neki minden kell még a pasi alkása is, így a fickó begurult,és adja ami jár. a maradék pénzt meg így is a gyerekre költi,de anyuka kezébe nem ad többet.

lehet genyózni,de akkor pórul járhat az ember

2011. aug. 4. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
mármint: a pasi lakása
2011. aug. 4. 11:13
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell rögtön a kérdezőt elítélni, az egyik ismerősömnek a volt férje röhögve mondta, hogy csak 20000 Ft-ot fognak megítélni, miközben több százezret keres feketén. Az ismerősöm 8 hónapos babával van gyeden, alig kap valamit, mégis miből tegyen hozzá, azt a keveset is a gyerekre költi nem magára.
2011. aug. 4. 11:16
 18/25 anonim ***** válasza:
52%
Örülnék,ha nekem 20 lenne megítélve!!!!Egy csomó ideig 5-öt 10-et meg 13-at kaptam........
2011. aug. 4. 11:38
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

annyit fogsz kapni amennyit a bíróság megítél a bérpapír alapján, vagy ha többet ajánl fel akkor annyit.

Itt bárki mondhat bármit, mi nem látunk a dolgok mögé.

Lehet, hogy nem akar több pénzt adni a kérdezőnek mint amennyi jár, mert inkább saját maga veszi meg a szükséges dolgokat.

Fogalmunk sincs, hogy az apa milyen ember és azt se tudjuk hogy az anya milyen.

Igaz ebből amit írt, nekem kicsit úgy tűnik, hogy nagyon leakarja húzni a csávót anyagilag.

2011. aug. 4. 11:47
 20/25 anonim ***** válasza:
24%
A magáét is hozzá kell tenni? Már elnézést, de az, mi, ha nem hozzátevés, ha eleve nála van a gyerek, ő neveli, ő csinált mindent amit kell, apuka max. havonta egyszer egy délutánra elviszi az állatkertbe, vesz neki édességet, meg mindent megenged, hogy ne legyenek rosszba oszt csókolom ennyivel le is van tudva részéről a gyereknevelés.
2011. aug. 4. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!