Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, ha fizetem rendszeresen és pontosan a gyerektartást, mégis letiltó végzést kapok?
Nagyon sajnálom a helyzetedet. Nyugi,azért a bíróságnak van szeme.
A következő párválasztásnál légy óvatosabb!
Ha minden,amit leírsz kedves kérdező egyezik a valósággal
akkor nagyon igazad van!
Bár én nő vagyok és nem is elvált,de egyáltalán nem egyezek azzal,hogy apának kuss a neve!Állj ki magadért,amiben igazad van,harcold ki magadnak!Ha eddig átgázolt rajtad,ne engedjed tovább!Ha bizonyítékod is van arra,hogy rendszeresen fizettél akkor nincs miért aggódnod!
De ha ilyen volt a nő amikor megismerted akkor miért vetted el feleségül?Vagy utánna változott meg?
Nagyon gyermekcentrikus vagyok. Úgy voltam vele, ez a nő elvált, biztosan tanult a hibáiból, volt két gyereke, megbíztam benne. Az volt egyedül furcsa, hogy nagyon titkolta a múltját. Nem jártuk sehová, nem volt kedve még a játszótérre se lemenni azért, mert ő depressziós.
Szar volt a házasság, de 3 gyerek mellett nem ugrálhattam. Aztán rajtakaptam egy elcsípett randin, akkor fogadkozott, mindent megbeszéltünk, megszületett a kisebbik fiam. Utána már csak a pénz érdekelte. Folyton azt mondogatta, hogy csináljam meg a végrendeletemet, mert mi van ha meghalok, neki nem lesz pénze. Talált magának egy 50 éves faszit, ée lelépett. Még ő eljárt minden hétvégén, rám hagyta a gyerekeket. Együtt jártak a válóperes ügyvédhez kéz a kézben. Fél évig tűrtem ezt, mindvégig én tartottam el még így is. Kértem, hogy menjen el a házból, nem akart. Azt mondta a gyerekek miatt neki joga van itt lenni. Én fizettem továbbra is a netet amin a hapsijával édelgett. És ez nem kicsinyesség, hiszen én mondtam neki, hogy ne dolgozzon, nevelje a gyerekeket, elég az neki. De ezt a megalázást nem csináltam tovább. A válás során megcsalt feleségek jöttek el tanúskodni, égett a pofám, milyen nőt vettem el. A nagyobbik fiamat annyira ellenem nevelte, hogy késsel jött nekem a gyerek. Ekkor mondtam le róla. Most megy a gyermekelhelyezés megváltoztatása per, rágalmazás, hamis vád, személyiségi jogi dolgok, és most ez a letiltás.
Nem érdekli a bíróságot a megcsalás, nem foglalkoztak vele. Nem érdekelte a bírót az, hogy rengetegszer hazudott, és lebukott a tárgyalás közben. Mindenki mellette áll. Mert ha szar férj, és szar apa lettem volna, megérteném, hogy ennyire védik, de soha még csak rá sem kiabáltam. Előző férje jól megverte, már tudom miért. Bár én nem vagyok ennek híve, utálom az erőszakot, de ahogy engem is provokált, megérdemelte volna.
Az fáj a legjobban, hogy teljesen eltilt a gyerekektől. Elmentem évzáróra, a kicsi 4 évesem készült rá, és az óvónők azzal fogadtak, hogy direkt elvitte délben az anyuka, mert sürgős dolguk akadt. Ő látják mi van, mellettem vannak, de sajnos csak ők. Utána anyuka írt egy leugató levelet, hogy NEM VOLT JOGOM MEGNÉZNI A GYEREKET AZ ÓVODÁBAN. Arról nem is beszélek, hogy apának szólítattja az új férfit a kisfiammal, aki szintén 2 váláson van túl, és nem foglalkozik a saját gyerekeivel.
Minden alkalommal veszem fel a kisfiamat ahogy sír, amikor viszem vissza az anyjához, hogy nem akar oda menni stb. De ezt is lefogják szarni, egy anyuka mellett labdába nem rúgok.
Köszönöm a biztatást. A magánéletem rendbe jött, boldog vagyok, de a gyerekeim sorsa nagyon aggaszt.
Remélem a magánéletedben most egy kicsivel jobb párt
választottál:-)A soraidból kivéve tök rendesnek tünsz,
sajnálom,hogy így elbántak veled,de ne bánd egy ilyen ember mellett sosem lennél boldog!Drukkolok,hogy révbe érj a gyerekeiddel kapcsolatban is!A nőce pedig hülye,hogy elhalasztott téged :)
Szia!
Most olvastam a történeted és érdekelne, hogy sikerült-e magadhoz venni a gyerekeket? Rendbe jöttek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!