Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire normális az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, ha fizetem rendszeresen és pontosan a gyerektartást, mégis letiltó végzést kapok?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még csak 1 hét elmaradásom sem, minden utalást kivonatokkal tudok bizonyítani.
2011. júl. 30. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Itt azt sérelmezte, hogy eltíltják a gyerekétől!
2011. júl. 30. 20:47
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem a fizetéssel van gondom. Bár amikor a gyereknek lelóg a lábujja a földre olyan szandálba küldik ki, mert tudják, hogy majd én újat veszek, ők meg másra költik a pénzt az új faszival, az szar.

Köszi a választ.

2011. júl. 30. 20:54
 13/26 anonim ***** válasza:
57%
Ha az apa szereti a gyerekét, és jó a kapcsolata vele, nem szabadna korlátozni a találkozásukat. A gyereknek nagyon fontos, hogy mind a két szülővel jó legyen a kapcsolata és ne sérüljön. A két szülőnek nagyon kellene alkalmazkodni a másikhoz, hogy a gyerek kedvéért jó legyen a kapcsolat.
2011. júl. 30. 20:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a nagy fiamat, 6 hónapja nem láttam. Most indítottam apa ellen nevelési pert. A váláskor még velem akart élni, mára már utál. Már a 4 éves is mondja, hogy velem élne, de "az anyának ne mondjuk meg". És még csak nem is mondhatom meg a gyereknek, hogy mekkora k***a az anyád, mert csak a gyereknek ártanék vele. Mindegy, itt minden anyapárti.
2011. júl. 30. 21:02
 15/26 anonim ***** válasza:
32%

"Itt azt sérelmezte, hogy eltíltják a gyerekétől!"

Nem. A letiltas azt jelenti, hogy a fizetesebol letiltjak a gyermektartas osszeget, tehat nem biznak benne, hogy onkent befizeti.

Amire Te gondolsz, az az ELtiltás.

2011. júl. 30. 21:02
 16/26 A kérdező kommentje:

Én mindent odaadtam neki, ő elbukta a ház miatt indított pert, és azt sem akarta kifizetni. Nem is fogja, nem fog dolgozni, az autót amit vettem neki, nem mondja meg hol van. Abból megint nem fizetné vissza. Akkor kiben nem lehet bízni? Engem mindenhol megbélyegeznek, elítélnek, pedig egy normális körülmények között élő, programozó-informatikus vagyok. Ő volt az első feleségem, hűséges, gondoskodó apuka voltam. Az orvosi ügyeket 70%-ban én intéztem. Mára már semmi közöm ezekhez sem. Zsarol az orvosi papírokkal is. Én nem lehetek jó, csak az anyuka.

Azért köszi a figyelmet.

2011. júl. 30. 21:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Letiltást bármikor lehet kérni attól függetlenül hogy rendesen fizetnek vagy nem, nálatok egyszerű bosszuból de te ugyanigy ragaszkodhatsz a megitélt láthatáshoz.
2011. júl. 30. 21:30
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
Ha 6 hónapja nem engedi, hogy láthasd a gyermeked, az kiskorú veszélyeztetésének minősül. Bűncselekmény. Jelentsd fel. Ha rendőrségi eljárás indul ellene, egyből engedni fogja a gyereket, ne félj.
2011. júl. 30. 23:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá joga!!!A gyerektartás és a láthatás külön dolog!!!Ha van végzés arról hogy láthatod és nem engedi,jelendsd fel,és még a gyerekelhelyezési pert is el tudod indítani!!!!Saját tapasztalat.
2011. júl. 31. 06:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ki küldte a letiltó végzést, és mi van benne pontosan?

Az egyik alkalmazottunknak is volt gyerektartási pere, mást küldött a cégnek a bíróság és mást a végrehajtó; mehettem a bírósági papírokkal a végrehajtóhoz, hogy ne vonjuk a törvényesnél többet. Ott a végrehajtó hibájából volt valami kavarodás.

A bírósági papírok és az utalási bizonylatok másolatának melléklésével írj egy levelet annak aki a tiltó végzést küldte, hogy bizonyítsd hogy nincs elmaradásod. Egyúttal kérd a végzés visszavonását.

A láthatás miatt menj be a bíróságra, (mindegyiken kell lennie minden héten ingyenes panasznapnak), vidd a bírósági papírjaidat (a gyerektartás fizetést igazoló kivonatokat is) és ott elmondják pontosan, hogy mi a jogi útja a láthatás érvényesítésének. Ha a volt feleséged nem engedi a gyerekeket, őt is felelősségre vonják. Ha már úgyis bemégy a bíróságra, vidd magaddal a letiltó végzésről is a papírt, és arra is kérj segítséget.

Ha pedig a volt feleséged tartozik neked a ház miatt, akkor kérelmezheted a tartozás gyerektartásból történő rendezését.

2011. júl. 31. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!