Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem és Ő ezért válni akar. Mit tegyek ha én meg nem akarok?
nos kedves hölgyeim tudom fáj az igazság, akkor is ez van.
A monogámia nem a férfilélek sajátja. rákényszerített szerep, melyet ki jobban ki roszabbul képes megformálni. A görénység fokmérője az, hogy ki mennyire képes ennek az idegen szerepnek megfelelni. Hiába is mondja valaki, hogy vannak olyan a pasik akik nem ilyenek. Valójában nincsenek. Illetve nem igazi férfiak. Ez van.
Namost, csakhogy nehogy azt hidd, hogy pártodat fogom. Ezt elkefélted. Amikor házasságra keltél akkor elfogadtad a monogám szerepet és a feleséged sem a boldogító igen után lett prűd. Megszegted a szabályt és még le is buktál. Ez a te sarad és nem az asszonyé.
Ha nem karasz válni, akkor el kell érned, hogy megbocsásson és hogy bízzon újra benned. Erre nem az a megoldás, hogy megpróbálod bemagyarázni, hogy ő tehet róla, meg egyébként is ez a természetes. Meg akkor sem, ha ez az igazság.
Szóval húzd meg magad, esedezz bocsánatért és ne csinálj ilyet többet. Illetve legalább ne legyél annyira hülye, hogy lebuksz. Kétszer biztos nem fog megbocsátani.
hát akarjál válni...
ez a hajó elment..
évek óta külföldön élsz, ez előbb utóbb bekövetkezett volna ha nem a te részedről a feleséged megy el valakivel...
valóban mindkét fél tehet erről is meg arról is ...
de ha válni akar, akkor ott már az ő részéről sincs meg az a nagy szerelem ..
1 félrelépést bármilyen szoros kapcsolat kibir, és megbocsát egymásnak...de az már nem kapcsolat!!!
vagy összefonodhatnak mégjobban azok a láthatatlan szálak és egy kilengés még szorosabbra fonhatja a párokat, hogy ilyen soha többet ne forduljon elő...
mit tegyél?
hagyd menni, semmi értelme az erőszakoskodásnak...
kezdjetek külön életet és ha úgy is egymáshoz vagytok rendelve akkor kaphattok még egy esélyt az életben...
felteszem a kérdést, hogy addig nem volt prüd mielőtt elvetted volna?
Nem olvastam el az összes válaszolót. Nekem is a férjem külföldön dolgozott, és ezalatt az idö alatt ájöttem hogy nem ís akarok már vele élni, így jött egy szökeherceg fehér lovon és szó szerint elrabolt. miért volt neki könnyü elcsábítani? mert volt idöm rájönni hogy mennyire nem is szeretem a férjem, és nem vagyok vele boldog. így már réges rég másról álmodtam. ha nem dolgozott volna kint akkor lehet egy ilyen jó megszokásból örökre együtt maradunk és mindig másról fantáziálok.
lehet a feleséged is rájött nem te vagy a nagy ö, és lehet minden álmában valaki más van. lehet már a háta közepére nem kíván és most bebizonyítottad hogy te sem akarod öt.
Kedves kérdező!
Én megbocsájtottam egy megcsalást,amit a piára fogtak, 3 év múlva mégis szétmentünk.Mert a kapcsolatunk már akkor nem is volt az igazi.Ezek apró jelek, ha a szex fontosabb,mint a feleséged, és ezt arra fogod, hogy férfiból vagy,akkor tényleg a válás a legjobb.Te sztem csak a megszokás miatt maradnál, de vajon mikor tennéd meg legközelebb?Mert meg fogod,hidd el, és ezt a nők csak tűrjék szó nélkül?Nézd, nekünk is fontos a szex,mi is szeretjük. De ha valakit szeretünk nem bántjuk meg,a hormonokra fogva.Ha meg nem megy nem kell erőltetni.Az is igaz,amiről nem tudunk nem fáj.Dehát ha már egyszer kiderült, légy férfi vállald a kövezkezményeket, és ha a feleséged nem tud megbocsájtani,próbáld megérteni.
Meg lehet egyszer bocsájtani, de aki egyszer megteszi...tudod, nézz csak magadba.Persze lehet ő is hibás volt(mondjuk ezt a legkönnnyebb mondani), de nem lett volna jöbb úgy rendezni akár egy elhidegülést, akár más problémát, hogy megbeszélitek?
Mindegy,nem bírállak, nem vagy egyedül ezzel,csak pechedre itt több a nő, mint a férfi válaszoló.Nem tudom hány éves vagy,vannak -e gyerekek?Mondjuk én eleve nem hiszek a távkapcsolatban.Nem véletlen:-) Na mielőtt megvédenélek, befejezem, mert estig írhatnám a magamét.Csak próbáld a párod is megérteni.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!