Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki terrorban tart a párom, szeretnék szakítani, hogyan tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Kérnék konkrét bevált ötleteket,kérem aki tud segítsen!2011. júl. 20. 19:42
11/16 anonim válasza:
de ne legyél gyáva, gondold azt hogy egy probát megér, és lehet ha őszintén, részletesen elmondod mi bánt, megét, és változtat.:)
12/16 anonim válasza:
ugyan ez az en ferjem is teljesen detto ugyan ez!! 2 gyerekem van tole de en mar regen azon torom a fejem hogy szabaduljak meg tole
13/16 A kérdező kommentje:
Mi most állunk összeköltözés előtt,addig a szüleinél vagyunk. 2 gyermekem van elöző házasságomból.Ami bántó hogy nem ilyennek mutatta magát: csúnyán is beszél,azon agyalok meg fog e ütni stb,de előtte nem volt ilyen.ő fiatalabb nálam,de én szebb vagyok,ezt ő tudja és tudom nincs is önbizalma,de ezzel hogy megaláz (alakom,viselkedésem stb) ezzel semmit nem ér el.De meg sem hallgat,és ezért érzem,hosszu távon ez nem fog menni :(
2011. júl. 20. 20:32
14/16 A kérdező kommentje:
Azt is tudom, Őt még nem törte meg az élet,nem tud értékelni olyan Nőt aki szereti,nincs igazán tapasztalata,magyarul nem tudjam it veszít.Mindent megtettem neki,de tényleg mindent,és mindenre idegesen reagál,semmi sem jó se ha viccelek semmi :( Úgy érzem neki is sok a hitel(elötte sosem akart hitelt felvenni)de ha mondom neki:szolj ha nem akarod elmegyek,akkor nem szól semmit.Utánna odajön elkezd ölelgetni,ennyi.:( amit tesz.Ezért érzem már nem szeret,hideg az ölelése is.csókok is elmaradtak.Jol érzem??
2011. júl. 20. 20:36
15/16 anonim válasza:
ha gyáva vagy, fogd a gyereket, és szó nélkül menj el.
akár a szüleidhez, ha nincs jobb hely.
de még jobb egy másik városban egy albérlet, másik néven, ha annyira durva a helyzet...hogy sose találjon meg.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam szó nélkül elmenni,de mivel beszélgetni nem tudok vele,holnap kezébe adok egy levelet,és ezeket az érzéseimet leírom,és persze megírom :elmegyek.Itt vagyunk a szüleinél,csak nem csap patáriát,eddig ezt nem néztem ki belőle .
2011. júl. 20. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!