Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szakítani egy olyan emberrel, aki lelki terrorban tart?
22 éves lány vagyok,ő 28.Négy éve vagyunk együtt,évente szakítunk, mostmár szinte 2 havonta is.Szerinte mindenért én avgyok a hibás,holott ismerőseim, bartátaim,szüleim mindenki őt tartja a ludasnak.Nem jól gondolkozik egy kapcsolat felől.Ha szakítunk mindig elhord mindennek,bántó,sértő sms-ekkel bombáz,én persze visszavágok, és aztán ő is, így is tartja velem a kapcsolatot.Mert ő nem akar szakítani,de ha már mindennek elhordott hogy mondhatja hogy szeret?Ilyeneket ír,hogy most rontottam el az életemet, soha ne legyek boldog,pisis vagyok,nőjjek fel stb..és avégén mindig kibekülünk,mert nem birom a sértegetéseit.Ha kidobnám megint ez lenne(ő mondta).Mit csináljak?Cseréljek számot,töröljem magam pl iwiw-ről.A munkahelyemen úgyis megtalál és ott fog ordibálni,veszekedni, meg nem egyszer követett már hazafelé mikor jöttem kocsival. Mi van ha pl bosszúból kiszúrja a kocsim kerekeit?!
Segítsetek légyszi!
en is igy voltam. nem beszeltem vele, erre jott h ongyilkos lesz. es tenyleg artott is maganak h beparazzak. persze ezert is en vtam a hibas.
mas varosba mentem egyetemre de meg akkor is folytatta. de ha kitartoan nem beszelsz vele szerintem bejott. nekem legalabbis jo ideig mukodott.
Szia! Hasonló cipőben jártam 5 hónapig, tegnapelőtt lett vége! Telejesen ki vagyok borulva, de ezt már tovább én sem bírtam! Viszont 4 év az hosszú idő! Nekem is mondott a "barátom" olyan bántó szavakat, hogy csak sírtam, leraktam a telefont, és ő visszahívott. Én nem vágtam neki vissza durván, mert az csak ront a helyzeten! Ennek ellenére is tudta mondani, hogy szeret! Az ilyen embereknek nincs szivük! Szerintem nem tudja ő maga sem eldönteni, hogy veled, vagy nélküled! Mindenképpen azt tanácsolom, szakítsd meg vele a kapcsolatot(már meg kellett volna, de még mindig nem késő!!!), ne válaszolj az sms-eire, mert azzal csak rosszabb! Az jó ötlet, ha számot változtatsz, ha zaklat! Nekem is mondott ilyeneket, hogy nőjek fel, unaloműzésre sem vagyok jó...! De itt is kihangsúlyozom a környezetemben élők szerint, én nem vagyok hibás, mert mindent megadtam neki, és ő egyszerűen nem értékelte! Nem néz semmibe! Azt hittem ilyen csak velem történhet meg! De ezek szerint tényleg vannak még s*ggfejek! Semmiképpen ne tűrj tovább!
Egy 20 éves lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!