Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet szakítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szakítani egy olyan emberrel, aki lelki terrorban tart?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok,ő 28.Négy éve vagyunk együtt,évente szakítunk, mostmár szinte 2 havonta is.Szerinte mindenért én avgyok a hibás,holott ismerőseim, bartátaim,szüleim mindenki őt tartja a ludasnak.Nem jól gondolkozik egy kapcsolat felől.Ha szakítunk mindig elhord mindennek,bántó,sértő sms-ekkel bombáz,én persze visszavágok, és aztán ő is, így is tartja velem a kapcsolatot.Mert ő nem akar szakítani,de ha már mindennek elhordott hogy mondhatja hogy szeret?Ilyeneket ír,hogy most rontottam el az életemet, soha ne legyek boldog,pisis vagyok,nőjjek fel stb..és avégén mindig kibekülünk,mert nem birom a sértegetéseit.Ha kidobnám megint ez lenne(ő mondta).Mit csináljak?Cseréljek számot,töröljem magam pl iwiw-ről.A munkahelyemen úgyis megtalál és ott fog ordibálni,veszekedni, meg nem egyszer követett már hazafelé mikor jöttem kocsival. Mi van ha pl bosszúból kiszúrja a kocsim kerekeit?!

Segítsetek légyszi!

2009. jan. 28. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
rendőrség, ha zaklat
2009. jan. 28. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a rendősök betudják egyszerű párkapcsolati félreértésnek és úgy sem tesznek semmiot amíg nem folyik vér.
2009. jan. 28. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rendőrség. Azon felül pedig valamiben igaza van: viselkedj felnőttként, minek vágsz neki vissza? Ne figyelj rá! Tanulj lelki nyugalmat, ha tudod, hogy nincs igaza, minek idegeskedsz a sértésen? Azért csinálja, mert tudja, hogy visszavégsz neki.
2009. jan. 28. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jaj szegénykém! Nem könnyű, nem tudsz elköltözni ismeretlen címre? valami vidéki rokon, vagy külföldi barátnő? Ezt egy telefonszámcseréléssel együtt talán. Kérdezd meg őket: [link] ők biztos többet tudnak segíteni!
2009. jan. 28. 16:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van.Előbb-utóbb csak befejezi ha nem válaszolok!
2009. jan. 28. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nem tudom hosszan leírni, de nekem is volt hasonló sztorim, én úgy szabadultam meg tőle, hogy "összejöttem" egy sráccal (a srác segíteni akart nekem, és úgy tettünk, mintha járnánk), így az exem lekopott. Nem mert bántani, zaklatni, mert félt attól a fiútól. De nagyon nehéz időszak volt, még most is kiráz a hideg az emlékétől...
2009. jan. 28. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

en is igy voltam. nem beszeltem vele, erre jott h ongyilkos lesz. es tenyleg artott is maganak h beparazzak. persze ezert is en vtam a hibas.

mas varosba mentem egyetemre de meg akkor is folytatta. de ha kitartoan nem beszelsz vele szerintem bejott. nekem legalabbis jo ideig mukodott.

2009. jan. 28. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hasonló cipőben jártam 5 hónapig, tegnapelőtt lett vége! Telejesen ki vagyok borulva, de ezt már tovább én sem bírtam! Viszont 4 év az hosszú idő! Nekem is mondott a "barátom" olyan bántó szavakat, hogy csak sírtam, leraktam a telefont, és ő visszahívott. Én nem vágtam neki vissza durván, mert az csak ront a helyzeten! Ennek ellenére is tudta mondani, hogy szeret! Az ilyen embereknek nincs szivük! Szerintem nem tudja ő maga sem eldönteni, hogy veled, vagy nélküled! Mindenképpen azt tanácsolom, szakítsd meg vele a kapcsolatot(már meg kellett volna, de még mindig nem késő!!!), ne válaszolj az sms-eire, mert azzal csak rosszabb! Az jó ötlet, ha számot változtatsz, ha zaklat! Nekem is mondott ilyeneket, hogy nőjek fel, unaloműzésre sem vagyok jó...! De itt is kihangsúlyozom a környezetemben élők szerint, én nem vagyok hibás, mert mindent megadtam neki, és ő egyszerűen nem értékelte! Nem néz semmibe! Azt hittem ilyen csak velem történhet meg! De ezek szerint tényleg vannak még s*ggfejek! Semmiképpen ne tűrj tovább!

Egy 20 éves lány!

2009. jan. 28. 16:31
 9/9 Hanariko ***** válasza:
ne az legyen a legnagyobb bajod, ha kiszúrja a kocsid kerekeit, hanem ha egyszer a szívedet szúrja "ki" (át)
2012. ápr. 22. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!