Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megosztanátok, hogy mi volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megosztanátok, hogy mi volt nálatok a váló ok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem váltam el, de a szüleim igen. Apám ivott, és ütött-vert, főleg anyát. 14 voltam, mikor elváltak, most 21 vagyok, és sokkal-sokkal jobb így mindenkinek.
2009. ápr. 3. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
apám megcsalta anyát amikor terhes volt velem, ekkor anya még visszafogadta, majd ismét kezdődtek a kimaradozások. apa 50 éves volt, anya 36 és apa képes volt őt megcsalni egy 25 éves 150 kilós r.banccal. ez volt az utolsó csepp, anya elvált (12 voltam) azóta újra férjhez ment és boldog. van egy szép nagy házunk, ami a miénk, úgyhogy ha felnövünk öcsémmel mindig lesz hova visszatérnük, kitől segítséget kérnünk ha netán arra szorulunk. apám ezzel szemben 2-3 év alatt elcseszte azt a 7 milliót, amit a válás után kapott, most egy gazdag nővel él, aki eltartja, apámnak meg gyakorlatilag van egy 20ezres nyugdíja. gyerektartást persze nem fizet. anya mindig is mondja h h volt képes elszórni azt a pénzt amit a mi tanulásunkra tettek félre közösen, meg arra h ne 0 tőkével induljunk neki az életnek :S
2009. ápr. 3. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Már férjhez menni sem lett volna szabad. Így aztán ez az elsőszámú válóok, a többi abc sorrendben nagyjából így néz ki: Anna, Bea, Csilla, Dóra, Edit stb. Társas magányban éldegéltem.
2009. ápr. 3. 16:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hűtlenség. 24év után váltunk el. Lecserélt egy 20évvel fiatalabbra! Így jártam,,akkor fájt most már örülök, hogy így történt mert nem érdemelt meg engem!!
2009. ápr. 5. 17:10
 15/15 anonim válasza:

Sziasztok.

Nálunk a válásunk okai igen sokrétűek. Bekerültem az ő családjukba, ahol engem nem fogadtak el, mindig úgy kellett volna viselkednem, ahogy nekik jó. Páromnak már akkor szexuális problémái voltak, amiről én többször beszéltem vele, meg is ígérte, hogy tenni fogunk, mozdulni fog, ez 5 év alatt nem következett be. Nagyon nagy egója van az önbizalmához képest, tehát elég sokat veszekedtünk, mert szerinte egy férfi nem kell, hogy valamit is csináljon otthon, azért van az asszony. Elég hamar született manónk, tán ez is belejátszott. Többször csinált meg olyan dolgokat a hátam mögött, amiket előtte megbeszéltünk, hogy nem kéne. Az ő munkája volt fontos, az, hogy én is szeretnék dolgozni, saját jövedelmet, az már nem. Ergo semmiben nem segített nekem, csak én álltam mindig mellette-mögötte, és ez egy idő után unalmas és megalázó. Meguntam, hogy házasfelekként mindig én tettem félre magam őérte. Persze, ő a mai napig nem akarja felfogni, hogy mi is az oka annak, hogy ez nekem nem kell. Olvastam az előbb egy hozzászólást, a hölgy írta le, hogy párja kielégítteti magát, vele meg nem törődik. Ez nálunk is sokszor megvolt. Mintha egy robot lettem volna, akinek beírnak egy programot, s azt csinálja meg. Hát, nekem nem erről szól az élet. Inkább szentelem minden figyelmemet a manóknak, mintsemhogy valaki önző vágyait kielégítsem.

2009. ápr. 18. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!