Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosztanátok, hogy mi volt nálatok a váló ok?
Sziasztok.
Nálunk a válásunk okai igen sokrétűek. Bekerültem az ő családjukba, ahol engem nem fogadtak el, mindig úgy kellett volna viselkednem, ahogy nekik jó. Páromnak már akkor szexuális problémái voltak, amiről én többször beszéltem vele, meg is ígérte, hogy tenni fogunk, mozdulni fog, ez 5 év alatt nem következett be. Nagyon nagy egója van az önbizalmához képest, tehát elég sokat veszekedtünk, mert szerinte egy férfi nem kell, hogy valamit is csináljon otthon, azért van az asszony. Elég hamar született manónk, tán ez is belejátszott. Többször csinált meg olyan dolgokat a hátam mögött, amiket előtte megbeszéltünk, hogy nem kéne. Az ő munkája volt fontos, az, hogy én is szeretnék dolgozni, saját jövedelmet, az már nem. Ergo semmiben nem segített nekem, csak én álltam mindig mellette-mögötte, és ez egy idő után unalmas és megalázó. Meguntam, hogy házasfelekként mindig én tettem félre magam őérte. Persze, ő a mai napig nem akarja felfogni, hogy mi is az oka annak, hogy ez nekem nem kell. Olvastam az előbb egy hozzászólást, a hölgy írta le, hogy párja kielégítteti magát, vele meg nem törődik. Ez nálunk is sokszor megvolt. Mintha egy robot lettem volna, akinek beírnak egy programot, s azt csinálja meg. Hát, nekem nem erről szól az élet. Inkább szentelem minden figyelmemet a manóknak, mintsemhogy valaki önző vágyait kielégítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!