Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosztanátok, hogy mi volt nálatok a váló ok?
Az ok mi ketten voltunk.
Rosszul választottunk ami csak az évek során derült ki, hogy én olyan vagyok aki menni menni és menni szeret, aki mindenben törekvö, míg a volt férjem egy otthon ülös, egy olyan életet élö ember aki megelégszik a kis fizetésével és soha nem akar több lenni.
Na ezt meguntam és eljöttem, elváltam.
Hogy szeretője volt, nem is egy. A bili akkor borult ki, mikor az ágyban leltem őket.
F/36
Szüleimnél az eltérő igények, "apám" csavargásai, részegen cirkuszolása.
Egy hasznos oldal elvált nők számára: (nemrég indult)
Nos: a férjemet mikor megismertem, azt gondoltam, egy kedves , kissé könnyelmű, bohém fiú, és majd én megváltoztatom. (óriási tévedés).Később derült ki, hogy egyszerűen csaló. Most 55 éves, élete során 1 azaz egy évet dologzott, a maradék idejében seftelt, kölcsönöket vett fel amiket nem tudott visszafizetni. Hozzá elkezdett inni, durvult, eladta a lakást a fejünk fölül, földönfutóvá tett a 2 éves gyerekünkkel együtt.
Nos akkor otthagytam, úgyhogy mire végre börtönbe csukták, én már szabad ember voltam.
Azóta is talál magának balek nőket akiken élősködik, és valahogy munka nélkül is a felszinen marad. Igaz, egyre kevésbé, mert ifjúi vonzereje erősen megkopott.
Az Edit.
Meg hogy túl fiatalon házasodtunk. Még fejlődtünk, és más irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!