Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuplung33 kérdése:
Kérdezni szeretnék, hogy házastárs-tartásdíjat kérhetek-e a bíróságtól, regisztrált munkanélküli vagyok, férjem elhagyott, munkát nem kapok, gyermekét nem látogatja! Szóval milyen feltételei vannak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 09:35
21/24 A kérdező kommentje:
Na szóval ezért kanyarodtam az "asszonytartás"felé!!!Nekem nem hiányzik a bírósági procedúra,de én csak érdeklődtem róla!Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 20. 13:55
22/24 anonim válasza:
Amikor megítélték az tartásdíjat volt élettársa? Ha nem, akkor nem lehetne beleugratni egy olyanba, hogy az ügyvédet felhívja és érdeklődik az élettárs bevételei felől, aztán közli, hogy ti is fontolgatjátok a pert, mert ha egyszer ki kell fizetni az ügyvédet akkor legyen értelme, és emeltetnéd az összeget a magasabb bevételre hivatkozva :D Valami hablaty duma. Ha nem iskolázott beveheti és elkerüli a bíróságot, nehogy te is odajárj ;)
Vagy ez hülyeség?
23/24 anonim válasza:
Utolsó: semmi értelme emeltetni a tartásdíjat.
A férje havi netto 110ezrének a 20%-a 22ezer, ennyit fizet most egy hónapban.
Szerintem ez teljesen reális összeg.
Ettől többre nincs szüksége, kevesebbet meg úgysem ítél meg a bíróság, míg nincs másik gyereke.
24/24 anonim válasza:
09:53-as nem emeltetni, csak a férjét beetetni vele :) Hátha akkor nem akar bíróságra járkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!