Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jegygyűrűt visszakövetelni szerintetek is szánalmas?
Csupán kíváncsiságból teszem fel a kérdést, mivel már boldog házasságban élek, de minap eszembe jutott ez egy kérdés kapcsán.
Még évekkel ezelőtt az akkori barátom eljegyzett, majd miután szakítottam vele, erőszakosan visszakövetelte a jegygyűrűm azzal az indokkal, hogy drága volt és még oda akarja adni másnak...
Ez nekem már önmagában is gusztustalan ötlet, hogy ugyanazzal a gyűrűvel egy másik nőnek kedveskedjen, de ez már nem az én bajom.
Ha megtarthattam volna, amúgy is azt terveztem beadom zálogba, hisz szép emlékek nem fűztek hozzá... :)
De annyira erőszakoskodott, fenyegetett, hogy ennyit nem ért meg nekem, legyen boldog vele, visszaadtam.
Valóban vissza szokás adni a jegygyűrűt, vagy ez embertől függ, ki mennyire kicsinyes?
:) Jelzem, az utolsó hsz-t nagyon hasznosnak tartottam :) Bakki... ékszerkollekciók a wc-ben... nem sámli. Méghogy a szippantás ciki foglalkozás... :):):)
Ez tetszett. :)
Én nem kérném vissza a lánytól. Esetleg, ha valami családi ékszer lenne pl nagyi gyűrűje, ami eszmei értékkel bír, akkor érthető ha vissza a karja kapnia a férfi. De akkor se kell zsarolni, meg fenyegetőzni, meg lehet azt normálisan is mondani, hogy figyelj vissza szeretném kapni. De zsarolni, meg a képébe vágni a a lánynak, hogy másnak akarja adni pff, hát ez undorító dolog, főleg, ha komolyan is gondolja, hogy még felhasználja.
Én anno fiatalon meg akartam kérni az első nagy szerelmem kezét. Komolyan gondoltam, nagyon szerettem, legalábbis akkoriban úgy gondoltam ő a nagy ő és ennél jobban nem is szerethetnék senkit. Vettem egy gyűrűt és rákészültem a lánykérésre, aztán meghiúsult a dolog. A gyűrűt eltettem emlékbe, ő soha nem is tudta meg, hogy egyáltalán vettem gyűrűt. Mégis mikor évekkel később megkértem a feleségem kezét új gyűrűt vettem, és eszembe sem jutott, hogy az első gyűrűt adjam neki.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!