Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után vagyok 1 évvel és a gyerek nem kapja vissza az apjától a dolgait! Hogyan és hol tudnám visszakövetelni tőle?
Figyelt kérdés
Kértem már és a fiam is, de nem adja vissza neki! A gyermekem mindig sír és már kérni sem meri! A gyámügyre tartozik vagy inkább a bíróságra?2009. nov. 23. 17:10
2/9 A kérdező kommentje:
Ha odamegyünk akkor sem adja oda! Próbáltuk már!
2009. nov. 23. 17:13
3/9 anonim válasza:
Mekkora egy b.zi k.csög pa,aszt az exed!!!
Nincs egy jó kondiban lévő férfi ismerősöd,apukád tesód vagy valakid?Menjetek el hozzá,és hozzátok el ami a tiétek!
Undormány ocsmány egy pasi lehet aki még a gyerekével is így képes viselkedni.Erre semmilyen elfogadható magyarázat nem létezik.Ott tegyél be ennek az aljas senkiházinak ahol csak tudsz,húzd le amennyire csak lehet.
4/9 anonim válasza:
Milye dolgait?Létfontossàgu?Gyàmügy hivatal segit.
5/9 anonim válasza:
Tényleg miket nem kap vissza? Ki vette azokat? lehet ezért nem adja vissza, mert azt "ő vette", bár a saját gyerekéről van szó, szóval ez nem elfogadható indok semmiképpen!Hány éves a fiad?
6/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy létfontosságú! Ami a fiamnak fontos az nekem is! Olyan dolgok amihez nagyon hozzánőtt! Pl amivel évekig aludt...stb!
2009. nov. 23. 17:52
7/9 A kérdező kommentje:
Elárulom, hogy nem az apa vette neki a játékokat! 90%-ban én vagy a szüleim vették neki! Még a karácsonyi ajándékot is én vettem meg az apja helyett és nevében! 9 éves a fiam! Még egy kerékpárt is visszakért tőle!
2009. nov. 23. 17:56
8/9 anonim válasza:
Jézusom! ez undorító féreg!! gyámügy hivatal segíthet vagy 2 nagydarab faszit küldj el oda...:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 24. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!