Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A szüleim már 2 éve elváltak és anyámmal élek. 1 éve van egy pasija, akit mára nagyon megutáltam. Kétszínű alak, idegesít, rá nézni is rossz. Azon gondolkodom, hogy apumhoz költözök, amivel óriási balhét csinálnék valószínűleg, de én már nem bírom. Utálok ezzel a trógerral élni, egyszerűen már kész vagyok, ha csak rá is nézek. Nagyon tanácstalan vagyok, mert anyukámnak se akarok rosszat, hogy itt hagyom, de ha ez így folytatódik nem tudok mást tenni. Ti mit tennétek a helyemben, hogy tudnám megoldani?:(
2011. júl. 10. 19:52
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen féltékeny vagy?
2011. júl. 13. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha elköltözöl, akkor NEM CSAK annyi a hátrányod, hogy buszozni kell, hanem valamiböl meg is kell élned, albérletet fizetni - erre nem gondoltál? Mert anyádat arra nem kötelezheted, hogy neked külön lakást és megélhetést fizessen, csak arra, hogy a saját lakásában eltart.

Nekem nagyon úgy tünik, hoyg egyrészt csak ok nélkül féltékeny vagy, másrészt meg borzasztó gyerekes, fogalmad sincs a legalapvetöbb dolgokról sem.

2011. júl. 13. 21:47
 13/17 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet csak itt anyám barátjával nincs úgy gond mert rendes csak muterom féltékeny azt néha volt balhé ordibálás törés zúzás azt volt hogy beleszóltam azt a formának nem tetszett. itt élek nem kötelességem ezt hallgatni van hogy napi szinten...nekem is megfordult a fejembe hogy elköltözök. szerintem te csak szimplán féltékeny vagy mert úgy különösebb problémát nem írtál csak annyit hogy veled nem foglalkoznak meg elvannak maguknak...na ez féltékenység.friss kapcsolat? ilyenkor még eléggé szerelmesek előfordul az ilyen hogy rád nem annyi idő jut.ha már nem lesz ennyire friss kapcsolat elmúlik ez is.vagy nem!:) miért nem csajozol? vagy pasizol? 18/F
2011. aug. 3. 23:55
 14/17 anonim válasza:
egyébként ha tényleg annyira komoly akkor kérdezd meg apukádat hogy mehetsz e ha meg anyukádat nem érdekled nem hiszem hogy haza vitetne a gyerektartás meg hülyeség amit az egyik válaszoló írt nagyon sok minden nem úgy történik ahogy annak történnie kéne papír szerint. hiába meg van állapítva sokan nem fizetik.meg egyébként is ha nála vagy miért kéne fizetnie ha anyád nem vitet haza és meg tudnak egyezni hogy most már nála laksz akkor nem sokat ér a papír hogy a bíróság mit állapított meg.18/F
2011. aug. 4. 00:07
 15/17 Em0 Girl ***** válasza:
Én leginkább szó nélkül elmennék,max egy cetlit hagynék otthon,de az is legyen szűkszavú
2011. aug. 9. 20:14
 16/17 anonim válasza:
utolsó azt mindenki vágja hogy elmennél mert emo vagy. az anyja miért ne lehetne szerelmes? azért mert idősebb és nem 14 éves takony? a kérdezőről kiderült hogy csak féltékeny(szerintem) meg mások szerint is és nem bírja elviselni hogy most már az anyja nem kizárólag őt ugrálja körbe.az emo kategóriába osszad az észt kislányom! 18F
2011. aug. 9. 20:43
 17/17 anonim válasza:
egyébként meg nyugodtan össze lehet költözni kicsengetni az albérletet + rezsit és egymást körbeugrálni. nem tudjátok már jó dolgotokba mit csináljatok meg miben keressetek kifogást szüleitek meg eltartja a hülye fejeteket meg elisszátok amit tőlük kaptok pénzt azt ök a szemetek mert boldogak szeretnének lenni.
2011. aug. 9. 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!