Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az apának gyermektartási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apának gyermektartási kötelezettsége van, és mi történik, ha lemond a gyermekéről? Ezek után milyen kötelezettsége van? Mivel jár ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Na haragudj 15:19, de a kérdező közel sem írt elég adatot magáról, hogy te ilyen kommentet írj neki. Nem csodálom, hogy ilyen privit küldött neked. Úgy ítélted őt meg, hogy nem ismered és az írásodnak semmi köze sincs a kérdéséhez. Nem hiszem, hogy ez a kérdés provokatív céllal íródott, te reagáltad túl ezt.
2009. márc. 31. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha lemond az apa a gyerekéről,megszűnik minden kötelezettsége a gyerektartás fizetésén kívül? Tehát nem is látogathatja,nem tarthatja vele a kapcsolatot? Persze igaz gyerektartást kell fizetnie...

És akkor a nevéről lekerül a gyerek? Vagy akkor kinek a nevén lesz?

2009. ápr. 8. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak.

már leírtam a 19:15 ös hozzászólásomban.

Apa akkor mondhat le róla ha van új apu aki a nevére veszi. Ezzel lemnond a jogairol és kötelezetségiröl is. Nem kell gyerektartást fizetni és nem látogathatja.

Az új apa lesz a hivatalos apukája. A vérszerinti mindig is a régi apa marad.

HA az újapa nem házastársa az anyának akkor nem lehetséges ez.

2009. ápr. 8. 18:04
 14/15 anonim válasza:
Mi van akkor, ha az anya átverte az apát, és az apa az abortuszt szeretné, amég van rá lehetőség. (1,5 hónapos kapcsolat után...)
2010. aug. 1. 00:10
 15/15 rádzs válasza:
Kérlek segitsetek nagyon szerettem egy lányt tényleg imátam mindent meg atam neki. 20 éves vagyok tiszta szívből akartam ezt a kapcsolatot ö meg unt engem és a barátomtól tutam meg h már nem szeret,Aztán szakitotunk majd 4 hét el teltével szólt hogy gyerekem lesz.Azt a gyermeket nem szeretem volna meg tartani mert optimális családban az apa és az anya együtt nevelik a gyermeküket és mint azt meg tudtam a lánynak második abortusza lett volna de ebbe nem ment bele pedig elötte mütéten esett át fogamzás gátlót szedett amelet fájdalom csilapitokat antibiotikumokat iletve dohányzik mikor tudja hogy terhes ha le mondok gyermekemröl akor mik a következményei légyszives segitsetek
2013. jún. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!