Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektartási díj behajtható?
A kérdésem az lenne, hogy a volt férjnek ha már új családja van és született gyermeke is a második házasságából de munkanélküli lett és az első gyermek abból kapja a gyermektartást, feljelenthető a volt férj, hogy esetleg nem egészíti ki a munkanélküli hivatal által levont pénzt?
Létezik még, hogy a mindenkori jövedelem 20%- a de minimum 20.000Ft?
És ha az anya nem a gyermekre költi és a gyermek egyfolytában panaszkodik, hogy enni sem kap és a ruhák is csak azok, amiket apai nagyszülők és apa vesz, tehetünk valamit?
Ha az első feleség jogtalanul és alaptalanul mocskolja a második feleséget és ezt sms- ben is közli és a gyereken keresztül is, tehetünk valamit?
Köszönöm amit írtál, végre egy együttérző és hozzáértő.
Én vagyok a második feleség és a helyzet pont ugyanez, mint nálatok. A nőnek csak a fárjes név kellett és a gyerek. 2 hónapos babakocsival már más férfiakhoz járt, BABAKOCSIVAL!!! Férjem 4- et bocsájtott meg neki, majd elvált tőle, mikor a gyerek 3 éves volt. Velem rá 1ÉVRE került össze és mindenféle hazugsággal övezve én vagyok a b.. k. u...va... és a gyerek panaszolja, hogy nem kap otthon enni, sosem evett még sajtot otthon, csak nálunk, 6 évesen még wc- re el kell kísérni, egyedül nem alszik, engem nem szerethet, nem fagyizhat velünk, stb, stb...és a "nő" trágárol, ócsárol engem össze- vissza sms- ben, fel is jelentettem de még semmi. Fizetjük a pénzt és cigi, hajfesték, gyógyszer összekeverve alkohollal, 4 boros üveg rendszerint a hűtőben (régen is így volt), hajfestés, műköröm, tartozás hegyek, (minket és ENGEM hívogatnak akiknek ez tartozik) és mindemellett a gyerek éhezik, semmije nincs, ruhák csak amiket tőlünk és anyóséktól kap. Férjem munkanélkülin van és abból kapja a pénzét ez a senki és lesben áll, hogy hol tehet alánk.
Kaptunk időpontot a bíróságra csak tolvajnak nevezve a férjemet, követeli az eddig kapott gyerektartást. Nem tudom, mit tehet ilyenkor?
Köszönöm amit írtál, több szempontból is nagyon hasznos számomra és szeretném ha még írnál nekem és akkor én is elmesélem a helyzetet.
Ha gondolod, írj e- mailt, neked nem tudok, mert nem jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!