Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apának gyermektartási kötelezettsége van, és mi történik, ha lemond a gyermekéről? Ezek után milyen kötelezettsége van? Mivel jár ez?
Itt jól írják az utolsók.
A gyeremkéröl valaki csak akkor mondhat le ha az anya újraházasodik és az újapu a nevére veszi a gyeremeket, ilyenkor nem kell többet gyerektartást sem fizetnie, amúgy magátol vagy úgy hogy az anya is beleegyezik nem mondhat le. ùj apu kell hozzá. Addig meg gyerektartás is van. Söt ha van új apu de az nem venné a nevére akkor is minden marad ahogy van, gyerektartást is kell fizetnie.
A kérdező privát levele:Te egy igazi hamisítatlan se.gfej vagy már ne haragudj meg érte!
1: Nem \\\\"pontoztam\\\\" le senkit!!!
2:Amíg fogalmad sincs a körülményekről addig nem kéne ennyi baromságot ilyen hangnemben összeirkálni!!!
3:Jobban tetted volna ha csöndben figyelsz... nem kötelező ám válaszolni ha nincs érdemleges mondanivalód!
4:Nekem is van egy gyermekem és én is elváltam!
5:Azt hiszem én sem pipiztem le senkidet úgyhogy inkább hord el magad innen és szégyelld magad!
Ez meg a te szegénységi bizonyítványod.
1)tegyél fel értelmes kérdést
2)Ha már semmilyen magyarázatot nem adsz,írj kommentet
3)A lepontozott válaszok alapján arra lehetett következtetni,hogy le akarod apukáról rázni a felelősséget.
4)Talán akkor legközelebb értelmesebben,vagy ne tegyél fel kérdést.
id.óta se.gfej!!!
Ki kellett pontoznom mert fennakadt,de ha lehet ilyen privit küldeni,akkor ezt is lehet.
Utolsó hozzászólónak, elötted páran értettük a kérdést és mindenki valahogy válaszolt.
Nem kell apukának lenni hogy ilyet kérdezzen. èn azért tudtam válaszolni mert nálunk a férjem növére akarta volna hogy apuka lemondjon a gyerekröl.
Miért? Apuka nem látogatta és nem fizette a gyerektartást hónapokig, és úgy gondolta az anyuka hogy akkor apukát kizárja abbol ha évek után eszébe jut a kislánya akkor se legyen hozzá köze. Apuka ebbe bele is ment volna. ès akkor ment a bíroságra és a bíróság felvilágosította hogy akkor lehet csak ha újapu elveszi a sógornömet feleségül és hajlando a kislányt a nevére venni, akkor régi apu mindenröl lemondhat és nem kell gyerektartást sem fizetnie, de addig láthatja a gyereket és fizetnie kell.
ùjapu viszont nem vette el az anyát, és régi apunak lett egy nöje aki elkezdte nyomni régi aput hogy igen is törödjön a kislányával, így régi apu két nö nyomására elkezdett foglalkozni a kislányával és végül is most már jó a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!