Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor "mondathatom le" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor "mondathatom le" az aapát a gyerekeiről?

Figyelt kérdés
9 hónapja mentem szét a férjemmel, márciusban volt az első válóperi tárgyalás, azon nem jelent meg. a 9 hónap alatt kb 6x vitte el a gyerekekethétvégére, legutóbbi alkalommal a 3 napot átpiálta. amióta otthagytam egy fillér gyerektartást nem fizetett, semmivel nem járult a gyerekeihez. most már lassan 2 hónapja egy hangot se hallok felőle (szerencsére) a gyerekek után sem érdeklődik. Van rá mód, hogy a következő tárgyalás során ezekre hivatkozva kötelezhessem arra, hogy - mivel apai jogaival nem él (hiszen bármikor találkozhatna a gyerekekkel, mégsem keres minket) és nem is fizet a gyerekek után - mondjon le a gyerekeiről, a mostani párom javára, hogy örökbe fogadhassa őket, illetve a nevére vehesse?
2011. jún. 27. 19:22
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan jelenleg még sajnos folyamatban a válóper, a második tárgyalásom ősszel lesz... :S Nekem azt mondta az ügyvéd, hogy ő adhat olyan papírt, ami alapján kötelesek kiadni, de ebben egy kicsit bizonytalan vagyok...
2011. szept. 1. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!