Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ENNYI válás?
Tényleg ennyivel több a gonosz nő/férfi?
Pár hónap év és feladják?Meg sem próbálnak sokszor "összeérni"?
Szerintem igenis harcolni kell, hogy jól működjön egy házasság!!! :) Márk valamit nagyon félreértesz. Mindenért tenni kell, hogy jól menjen. A házasságért is. Jönnek a szürke hétköznapok, a gyerekek, a munka... telik az idő.
A harcolást ne úgy vedd, hogy pl. erőt kell vennem magamon, és megerőszakolnom magam, hogy egy kicsit megszeretgessem a férjem.
Érted ugye? :)
Jövő hónapban lesz 10 éve, hogy megismerkedtem a férjemmel :)
És igen voltak nehéz időszakok, de ilyen az élet.Ha akkor megszökök, most nem lennék BOLDOG!!!
mark86
Jaa hát úgy én is harcolok(mondjuk igazából nem érzem harcnak).. :))
Azt hittem arról van szó hogy már nem működik de erőltetjük. Igazatok van. :)
00,14:IGEN erről van szó.
A rózsaszín köd eloszlik, jönnek nehezebb időszakok.De a nap süt és jön a szivárvány is:))))
Minden nap történik valami jó aminek örülhetsz.Csak keresni kell és meglátni.Lehet ez egy jó szó egy ölelés:))))))Keresd a szép pillanatokat!!!
Szóval, azt mondják ezek a nők, hogy a gyerek után a férjük megváltozott.
A megváltozás lehet úgy kezdődött, hogy ugye jött a baba. A feleség csak a babával foglalkozott, a férj el lett hanyagolva. Íy a férj is elkezdett másként viszonyulni a feleséghez... Mondjuk (ez csak egy feltételezés a sokból)
tehát, ilyenkor a feleségnek is "harcolnia" kell, hogy valahogy, de szakítson időt a férjére is, és a férjen is harcolnia kell, hogy át tudja érezni a felesége helyzetét. Együtt kell harcolniuk, hogy ezt a cseppet sem könnyű időszakot úgy tudják megélni, hogy az mindkettejük számára boldog legyen. Mert ha önző valaki, akkor könnyen mutogathat a másikra, hogy " a te hibád!! miért változtál meg?" közben az egész 2 emberen múlik.
Nem tudom, de elgondolkodtatott a kérdésed. Azt nem tudom hogy régen hogy mentek a dolgok csak azt tudom amit a szüleim és a nagyszüleim meséltek, és azt mondták hogy régen egy fiúnak, vagy egy lánynak nem volt szokása cserélgetni a párját, tehát általában az első kapcsolatból már házasság lett.
Ma viszont ha valakinek 20 éves korára nem volt legalább 3 barátnője az ciki, nem tudom miért, de én ezt hallottam.
Talán a mai korosztály ehhez szokott hozzá, hogy egy szakítással könnyebb mindent megoldani, meg egy válással.
Lehet hülyeség, csak pörgött az agyam.
Persze, márk ha totál nem működik akkor nincs értelem!
De én azokról beszélek akik feladják az első kis gond után.Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!