Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyámhivatalhoz van értelme fordulnom, vagy inkább rendőrséghez kellene?
Figyelt kérdés
Elváltam 3 éve, és nem engedi az exem (ill.szülei) hogy láthatásra elhozzam a kislányomat az otthonomba. Pedig a bírósági végzés szerint már 2011 április 3. óta megtehetném.
Eddig csak fenyegettem, de most azon gondolkodom hogy a gyámügyhöz fordulok.
Egyáltalán komolyan vesznek ott? Intézkednek, hogy el tudjam hozni a gyermekemet?
2011. jún. 23. 18:45
1/6 anonim válasza:
Mehetsz a Gyámügyhöz is,de a bírósági panasznapra is.
2/6 anonim válasza:
rendőrségen feljelentheted, minél többször annál jobb. De a gyámhivatalban is be kell jelentened, A feljelentésre azért van szükség,mert van a kezedben bizonyíték,hogy nem adták oda.
3/6 anonim válasza:
Nem értem én az ilyen anyákat. A Bíróság engedi a láthatást, tehát nem lehetel rossz apa. Én is elváltam anno a férjemtől, de a gyerekkel kapcsolatos dolgokat mindig megoldottuk. A gyereknek és nekünk is sokkal jobb volt, normálisan mint ember, az emberrel társalogtunk és a mai napig is így van.
4/6 anonim válasza:
Ez a gyámügyre tartozik,illetve a bíróságra is ha a láthatás megvan itélve,ennek ellenére akadályoztatva van.Ha nincs semmi olyan dolog amire az anya tudna hivatkozni,akár még csúnyán meg is büntethetik.
5/6 anonim válasza:
rendőrségi feljelentés, mivel a láthatás akadályozása bűncselekmény
6/6 anonim válasza:
A gyámügyre és a bíróságra is menj! De addig is mellőzz minden fajta fenyegetést és veszekedést,mert ezt fogja felhozni ellened. Továbbra is menj oda a gyerekért, lehetőleg tanúval,mert később azt mondhatja, hogy te nem is kerested a gyereket! Sajnálom, hogy ilyeneket kell írjak, de a bátyáméknál ez sajnos így zajlott! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!