Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hol kezdődik a megcsalás? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdődik a megcsalás? Mi számít megcsalásnak? Mi az ami még belefér és mi az ami már nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 10:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinél máshol kezdődik. Van akinek a szemezés az, van akinek a szex se, csak az "engem szeressen".

Nálam már a flört is az.

2011. jún. 16. 14:45
 22/26 anonim ***** válasza:
Amikor mással tööbet foglalkozik. Nem kell ahhoz beszélgetni- és beszélgetni is lehet úgy, hogy az nem megcsalás...
2011. jún. 23. 07:13
 23/26 Trajtzik válasza:
92%
Szerintem pedig (14 éve vagyok együtt nejemmel,család szeretet béke stb.)az a megcsalás amit tudatosan érzelemből cselekszünk. Pl. Ha a párom valamilyen vonzódásból kifolyólag akár csak vágyakozik vagy csókolózik már megcsalás. De ha pl egy egyszeri "baleset" becsúszik, pl céges buli, kirándulás, simán megbocsátható. Az nem megcsalás. jelentem ezt ki annak tudatában, hogy tudomásom szerint a párom még nem csalt meg, s én sem őt.
2011. jún. 23. 08:00
 24/26 anonim válasza:
Hát ha már a "párod" mással jobban érzi magát, mint veled, akkor megette a fene az egészet!
2011. júl. 3. 14:45
 25/26 anonim ***** válasza:

"hiszen mindenkiben támadhat egy gyilkos gondolat

De a gondolat még tettet nem jelent"

(Bródy János - Egy őszinte dal)

A megcsalás egy "tett". A vágy egy érzés, a gondolat pedig egy gondolat.

Könnyen lehet, hogy a "fizikai" megcsalás (szex...) azonban csak egy párkapcsolati probléma tünete. Valóban őszinték tudtok lenni egymással, mindent meg tudtok beszélni, biztok magatokban, biztok egymásban? Ha nem, hogyan várhatod el a másiktól?! ha igen, még csak nem is foglalkoztatna a kérdés.

2011. júl. 4. 08:19
 26/26 anonim ***** válasza:
A szexet nem tartjuk annak
2018. szept. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!