Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik a megcsalás? Mi számít megcsalásnak? Mi az ami még belefér és mi az ami már nem?
Egy kis flört idegenekkel, akivel soha többet nem találkozik még talán belefér. Én pl nem bírom ki, hogy ne mosolyogjak, kacsintsak a vámosokra. Ahányszor átmegyünk a határon, muszáj:))
ez nem megcsalás.
De ha chatelnék, vagy levelezék valakivel, vagy egy munkatárssal folyamatosan flörtölnék, az már rosszabb.
Konkrét megcsalás csóktól szamít.
Számomra már a flört is az (a legtöbb fajtája, pl. ha az utcán szemez egy csinos nővel, mikor én nem vagyok ott, az még nem az, de ha msn-en flörtölget valakivel, vagy chat-el, az már igen, az már "szándékosabb").
Ettől "felfelé" pedig már egyértelműen az minden (szájrapuszi, csók, stb.). Persze nem olyan súlyú mondjuk egy csók, mintha lefeküdne mással, de nekem az is megcsalás.
Végülis ahány ember, annyiféleképpen gondolkodnak erről. Az a lényeg, hogy a kapcsolat elején fektessétek le, hogy nektek mi fér bele, és ehhez igazodjatok.
Kérdezd meg a párod. Ő tudja neked legbiztosabban megmondani, hogy nála hol a határ. A saját tűrőképességed határát meg te tudod.
Amúgy ez nagyon egyéni, van, aki már azt sem viseli el, ha a párja pozitív megjegyzést tesz egy csinos nőre/jóképű férfira, más meg az alkalmi félrekamatyolásból sem csinál nagy ügyet.
ha a pároddal azonos nevű a csábító, akkor nem megcsalás, hanem márkahűség! :D
egyébként egy csók még belefér. komolyabb viszony már nehezen tolerálható.
Nekem, ha egymással vagyunk, és mással flörtöl rosszul esik, de nem megcsalás. Ilyet mondjuk eddig max 2x csinált (5éve vagyunk együtt). Ha külön vagyunk, biztos flörtöl, de én is! :) Csók megcsalás, a többi meg pláne!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!