Az érzelmi megcsalás mennyire számít megcsalásnak?
Ha fizikailag nem történik semmi, csak gondolok rá? Nem szexuális fantáizákról beszélek, hanem konrétan egy másik férfiról.
25/N
Hát jót nem jelent szerintem az biztos...de nehogy bevalld a párodnak!!Elég ha ezt a terhet Te cipeled, ne tedd át az ő vállára!
Hidd el, egy komoly kapcsolat és az, hogy fantáziálsz vkiről két külön dolog...a második fellángolás...sztem kihuny majd hamar.
22N
Szerintem ha valakit érzelmileg csalnak meg,sokkal rosszabb,mintha testileg tenné meg!
24/N
Kérdező!
Csatlakozom itt többekhez, gondolj bele, mi jobb: ha a párod egyszer lefekszik egy csajjal, aztán elfelejti, továbblép, nem jelent neki semmit, vagy ha éveket húz le melletted úgy, hogy mindeközben végig valaki mással van fejben...
Szerintem is rosszabb, mint a fizikai. Ráadásul nem tudhatod, hogy ez mennyire érzelmi, lehet, hogy ha lenne lehetőséged, könnyen elcsábulnál fizikailag is.
Az pedig már kérdéses, így mennyire éri meg együtt lenni...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!