Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Szeretot tert, vagy csak en vagyok paranorias?
Szia! Az én volt férjem is megcsalt,megbocsátottam.Pár évre rá babánk született :) ,erre ő megint megcsalt és lelépett egy nőhöz...azóta már volt neki vagy 20... válás lett a vége...
Ha ilyen nőkkel van a férjed,még ha munka is -ne haragudj,h ilyet írok- tuti,h "van velük"!!!
Én együttérzek veled!! :(
Ha most nem lépsz ki ebből a házasságból,akkor..ez csak rosszabb lesz-ha szereted,ha nem :(
a féltékenységet magadban kell leküzdened, hamár megbocsátottál neki. egyrészt a saját egészséged érdekében (belülről fog felemészteni az állandó stressz), másrészt, mert egy cirkuszoló, üvöltöző házisárkányhoz senki nem szeret hazamenni, bármi is a munkája. az, hogy eltűrte eddig is, azt jelenti, hogy szeret. követelésekkel meg akkor állj elő, ha táláltál más, legalább így fizető lehetőséget, addig nem vagytok döntési helyzetben. ezen kívül, ha nem változol meg, akkor mindegy, mit fog csinálni, mindig féltékenykedni fogsz, és ez csak boldogtalanságot fog hozni mindkettőtöknek.
fentieket próbáld tudatosítani magadban.
Nézd sokan az oltár elől menekülnek el, két hónappal az esküvő előtt miért ne lehetne azt lemondani?
Úgy vélem, hogy az a férfi aki egyszer meg tudott csalni, az később is megteszi (lehet nem ezekkel a prostikkal, de mással), a hűségében én nem tudnék bízni.
Szerintem keress munkát, állj a lábadra, mert most nagyon ki vagy neki szolgáltatva és ezt ő is tudja.
Munkahely sajnos Magyarországon sincs:(
Szerintem nálatok a fő probléma, hogy nem tudsz megbízni a férjedben, már csak az a kérdés, hogy ha más munkája lenne, vajon akkor vége lenne a féltékenykedésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!