Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Szeretot tert, vagy csak en vagyok paranorias?
Itt az a kérdés TE mit akarsz. A kérdésedben mintha szakítanál, amint valaki azt írja hagyd ott, akkor kell a pénz, meg van a ruha, szeretem.
A szerelem elmúlik, ez van.
De vajon képes vagy-e huzamosabb ideig egy st.civel élni. Hozzámenni, gyereket szülni.
Adj neki ultimátumot:
ha tovább futtat akkor elmész.
",de mindig azzal huzza ki magat hogy kell a penz!! szoval ugy jon ki az agesz hogy en ha anem dolgozok,akkor fogjam be a szamat,mert o keres a hazba"
Ez nem így működik. Te is elmehetsz dolgozni, tudom arrafelé nincs sok munka, de megteheted.
Kérlek válaszolj erre a kérdésre:
Vele maradnál, ha továbbra is ezt csinálná?
Képzeld el, ha gyereketek születik, mit lát? Anya ideges, ha apa elmegy, később megtudja, mit dolgozik az apa. Képzeld el, ha lány, akkor mit érezhet?
Vannak férfiak, akik meg tudják állni, akárhány prosti veszi őket körül, és van aki nem.
Te azt írod, hogy egyszer már megcsalt és ezzel az ócska dumával jött, hogy "o ferfibol van,es a csaj maszott ra,es hogy egy ferfi sem utasitotta volna vissz" ?!
Ebben az esetben én nem tudnék megbízni benne, igaz már rég kiraktam volna a szűrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!