Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hozhatom rendbe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatom rendbe az életemet a feleségemmel?

Figyelt kérdés
16 év együtt ebben 10 év házasság. Átestünk már néhány jó és rossz dolgon. Részemről vólt sajnos megcsalás is ami kiderűlt. A feleségem most már csak barátként tud velem együtt élni és így nevelni a két kisgyerekünket. Érzelmi viszonyt már egyáltalán nem mutat irányomba. Tegnap este talán végleg pontot tettünk a végére. Szeretném visszakapni az életemet vele. Hogyan lehetséges ez?
2009. márc. 18. 09:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én nő vagyok, 10 éves házasságból léptem ki. Nálunk nem volt megcsalás. Kb. 7. évben a volt férjem közölte velem, hogy már nem szeret, el akar válni. Én kb. még 2 évet kepesztettem, de bezárt minden ajtót. Akkor tudomásul vettem, hogy nincs tovább. Még egy darabig együtt éltünk kényszerből. Amikor én "leszálltam róla" akkor kezdett irányomban megváltozni. De akkor már késő volt, mert én is kiszerettem belőle. Elváltunk, utána azt mondta, sajnálja, hogy így alakult, jó lett volna megmenteni, de ehhez mindkettőnek akarni kell, és ezen van a hangsúly! Azóta megtaláltam az igazi párom, boldog vagyok Vele és van egy csodás 10 hónapos lányunk! Ezt csak azért írom, hogy lásd, ha nem akarja mindkettő, nem lehet megmenteni a kapcsolatot. Ha kiszeretett belőled, azzal nem lehet mit csinálni, a szerelem nem jön vissza varázsütésre. Azt még elmondanám, hogy nem haraggal váltunk el a volt férjemmel, azóta is alkalmakkor köszöntjük egymást és jóban vagyunk.
2009. márc. 19. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!