Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan hozhatom rendbe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatom rendbe az életemet a feleségemmel?

Figyelt kérdés
16 év együtt ebben 10 év házasság. Átestünk már néhány jó és rossz dolgon. Részemről vólt sajnos megcsalás is ami kiderűlt. A feleségem most már csak barátként tud velem együtt élni és így nevelni a két kisgyerekünket. Érzelmi viszonyt már egyáltalán nem mutat irányomba. Tegnap este talán végleg pontot tettünk a végére. Szeretném visszakapni az életemet vele. Hogyan lehetséges ez?
2009. márc. 18. 09:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem már én is tisztába vagyok ezekkel amiket leírtatok. Be kell látnom , hogy nincs tovább. Csak 16 év után nehéz elfogadni, hogy egyszer csak nem tartozól sehová és senkihez.
2009. márc. 18. 09:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Mindig igyekeztem megadni neki mindent, de ezekre ő nem emlékszik. Nem tudja miért vólt velem 16 évig. Köszönök minden választ. Tanúlságos vólt.
2009. márc. 18. 10:01
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Legyel nagyon-nagyon jo hozza es a gyerekekhez is. Szerintem nincs lehetetlen, es fel ev meg nem a vilag! Valakik evekig elnek se veled se nelkuled kapcsolatban. A szex csak egy dolog. 2 kisgyerekkel sokkal fontosabb dolgok is vannak mint a szex, mert ugye neked az hianyzik. Csak legyel jo, dolgozzal, elso legyen a csalad. Nyerd vissza a bizalmat. Soha ne verd mar at ot.

Lehet hogy nem fog tudni elhagyni, nem lesz kepes ra!

2009. márc. 18. 12:04
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Azért senki sem dob ki csak úgy 16 évet! Ha látja, hogy lehet jobb is, meggondolhatja magát! Engedd kicsit szabadon! De te élj a családnak. És légy vonzó.

Nem olyan könnyű egy nőnek sem új párt taláni, engedd, hadd keresgessen, de te ne add fel. Udvarolj neki, de diszkréten. Sex nuku, majd ha nem tud máshová nézni, mint a szemedbe, s remeg a levegő a belépsz.Lehet, hamarosan rájön, hogy mégse volt olyan rossz az a 16 év. Tedd félre a sértettséged, és hallgasd meg nyitottan, mi az ami neki hiányzott? Nyitottan kedvesen , mintha nem is rólad beszélne, hanem egy régi ismerőse volnál, akinek beszél az azóta történt házasságáról.

Szerintem megéri küzdeni, lehet ez csak egy nagyobb mélypont mint az eddigiek. Legalább felszínre hozta a megcsalás a rejtett problémákat!

Ne vezeklő légy meg bűnbánú, az olyan..leterhelő..Vonzó légy, kívánatos, szórakoztató és gáláns!

Kár lenne ezt feladni, de mondd meg, hogy te elfogadod, ha elege van, nehogy zaklatásnak vegye! És nem szabad próbálni kierőszakolni belőle semmi ígéretet. Mint egy új nő! Úgy bánj vele!

2009. márc. 18. 12:17
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Barátságtalan válasznak tűnhet, pedig nem szánom annak:

Sehogy. Ugyan nem ismerem a feleséged,nem tudom mi zajlik a fejében, de azt tudom, egy házasságban/partnerkapcsolatban folyamatosan tenni kell azért, hogy a láng megmaradjon! Ha nem teszel így, elszürkül az egész. Te még rátettél egy lapáttal a félrelépéseddel. Ha a bizalom elvész, nagyon, nagyon nehéz újra felépíteni - HA egyáltalán sikerül. Sok esetben életre szóló törést okoz.

A leírtak alapján azt gondolom, késő bánat, mostmár hiába a közös séta, a beszélgetések, a kedvesség.

És tanács a jövőre nézve: gondold meg, hogy érdemes e kockára tenni a kapcsolatodat egy kóbor numera kedvéért.

2009. márc. 18. 12:20
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

A sárga csekkeket meg tüntesd el szem elől!

Gyorsan fizesd be, és ne beszélj róluk! Őt is biztos nyomasztják.

Nem csak sétálni lehet, keress ingyenes rendezvényt, (pl.sörfesztivált,) tegyél be jó zenét, és rügyező ágat az asztalra hozzá! Hívasd meg a régi barátokkal magatokat társasjátékozni. Kreatívhobbiz a gyerekekkel, só-liszt gyurma, babaház dobozból, táblás játék, hátha beszáll ő is - ha igen, flörtölj vele, úgy, hogy ő érti a gyerek nem) Tanulj meg egy szép verset, mondd el a gyereknek, de nézz őrá közben: [link] ezt.

Tedd túl magad ezen, lesz még jobb. Nehéz valakibe újra beleszeretni, aki megcsalt és ráadásul állandóan rosszkedvű. Lényeg, ha sikerül megtartani egymást, biztos lesznek jobb napok. Külön élni még drágább ráadásul. Csipkedd meg magad egy kicsit! Használd a fantáziádat. Diákkorodban nem elvittél egy lányt semmi pénzzel is, ha kellett??

2009. márc. 18. 12:26
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Lefelejtettem még ezt:

Nem azt mondta, hogy nem tud elfogadni tőled semmit! Csak annyit, hogy adni nem tud. Ne is kérj, ne is fogadj el semmit. De ha ő tud elfogadni tőled, akkor érdemes még ezzel próbálkozni. Talán ő is kimerült. Segíts, hogy feltöltődhessen! Adj amiből kevés van neki: odafigyelést, kényeztetést, segítséget, dícséretet, szabad időt(hogy átvállalsz valamit) De őszintén kell adni, ingyen,, nem úgy mint a boltban, hogy viszonzást vársz. Lehet úgyérzi, hogy ő többet adott. Mindegy az igazság, az számít, amit érez most. Deficitben van(érzelmileg - is) fel kell hozni az egyenleget. Nem mindig könnyű az élet. Nekünk sem :)

2009. márc. 18. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
csak ne úgy adj, mint egy kivert kutya, aki szeretetért kuncsorog, hanem mint egy erős férfi, aki megteszi ezt egy gyenge nőnek szívesen, könnyedén.
2009. márc. 18. 12:35
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
12:32-esnek: Köszi az ötleteket!!! Ugyan nem én vagyok a kérdező, de nekünk is jól jöttek!
2009. márc. 18. 13:36
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
Miért csaltad meg? Akkor kellett volna gondolkodni.. Meg is érdemli az ilyen ember.
2009. márc. 18. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!