Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilen esetben mi a megoldás? Tapasztalatokat kérnék!
Kaptam egy lehetőséget, hogy augusztustól Amerikában dolgozzak. A férjemmel elváltunk, van egy másfél éves kislányunk.
A jelenlegi helyzetünk pocsék.
A kicsi imádja az apját, nem is akarom a saját sérelmeimet ráerőszakolni.
Nem tudom mi legyen!
All Results: Budapest - New York
Multiple Airlines 451,89 EUR
Air France 473,69 EUR
Alitalia 521,14 EUR
Delta Air Lines 542,34 EUR
Malev Hungarian Airlines 581,43 EUR
Lufthansa 583,86 EUR
British Airways 586,77 EUR
Iberia 604,58 EUR
KLM Royal Dutch Airlines 720,40 EUR
Czech Airlines 725,47 EUR
Nemtudom erre rájön-e még reptéri illeték, stb.
A MALÉV honlapjáról:
Utas(ok) + Viteldíj(ak) +Adó(k) + Illeték(ek)
1 Felnőtt x (60 800 + 71 400 + 1 500) = 133 700 HUF
Teljes ár az összes utas számára 133 700 HUF
• A repülőjegy ára tartalmazza az adókat és illetékeket, kivéve ha Ön olyan célállomásra utazik, ahol a helyi repülőtéri illetéket a járatra történő bejelentkezéskor (check-in) a helyszínen szedik be.
Én nem hiszem, hogy a Malév szarakodna ilyen lehúzással, pláne nem írnák ezt így ki.
De a 4 kiló 100%, hogy komplett baromság, Thaiföldre utaztam Budapest - Olaszország - Dubai - Bankok - Phuket és vissza ugyan ez útvonalon össz vissz mindennel együtt 230.000-ért illetékestül....
Ez volt a kérdés:
Ilen esetben mi a megoldás? Tapasztalatokat kérnék!
Kaptam egy lehetőséget, hogy augusztustól Amerikában dolgozzak. A férjemmel elváltunk, van egy másfél éves kislányunk.
A jelenlegi helyzetünk pocsék.
A kicsi imádja az apját, nem is akarom a saját sérelmeimet ráerőszakolni.
Nem tudom mi legyen.
Nem a repjegy ára. A 4 kilo januári adat. Nem kell lebarmozni senkit. A tied meg azt se tudni, retúr-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!