Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilen esetben mi a megoldás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilen esetben mi a megoldás? Tapasztalatokat kérnék!

Figyelt kérdés

Kaptam egy lehetőséget, hogy augusztustól Amerikában dolgozzak. A férjemmel elváltunk, van egy másfél éves kislányunk.

A jelenlegi helyzetünk pocsék.

A kicsi imádja az apját, nem is akarom a saját sérelmeimet ráerőszakolni.

Nem tudom mi legyen!

2011. máj. 31. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek nagyot akkor egy NewYork - BP retúr jegy 130.000 forint körül van. Ha 25.000 forintos gyerektartással számolunk (ami azért nem olyan sok) akkor 5 havonta belefér az út.
2011. jún. 2. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Vegyél nekem ilyen jegyet! Én tavasszal akartam kimenni, és 400 lett volna....ismerősök jönnek mennek, ugyanezt mondják. Legalább egy éve ez a helyzet! És nem ez a legfontosabb, hanem a többi, amit írtam. Már bocs
2011. jún. 2. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:

All Results: Budapest - New York

Multiple Airlines 451,89 EUR

Air France 473,69 EUR

Alitalia 521,14 EUR

Delta Air Lines 542,34 EUR

Malev Hungarian Airlines 581,43 EUR

Lufthansa 583,86 EUR

British Airways 586,77 EUR

Iberia 604,58 EUR

KLM Royal Dutch Airlines 720,40 EUR

Czech Airlines 725,47 EUR

Nemtudom erre rájön-e még reptéri illeték, stb.

2011. jún. 2. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm, akkor én is megyek. Honnan az info? ja igen, a reptéri illeték lehet, hogy húzósabb. Az Egyesült Arab Emirátusokba pl. 100 e körül van a repjegy, és kb 200 az illeték...emiatt büntettek meg utazási irodákat.
2011. jún. 2. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:

A MALÉV honlapjáról:

Utas(ok) + Viteldíj(ak) +Adó(k) + Illeték(ek)

1 Felnőtt x (60 800 + 71 400 + 1 500) = 133 700 HUF

Teljes ár az összes utas számára 133 700 HUF

• A repülőjegy ára tartalmazza az adókat és illetékeket, kivéve ha Ön olyan célállomásra utazik, ahol a helyi repülőtéri illetéket a járatra történő bejelentkezéskor (check-in) a helyszínen szedik be.

Én nem hiszem, hogy a Malév szarakodna ilyen lehúzással, pláne nem írnák ezt így ki.

De a 4 kiló 100%, hogy komplett baromság, Thaiföldre utaztam Budapest - Olaszország - Dubai - Bankok - Phuket és vissza ugyan ez útvonalon össz vissz mindennel együtt 230.000-ért illetékestül....

2011. jún. 2. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez volt a kérdés:

Ilen esetben mi a megoldás? Tapasztalatokat kérnék!

Kaptam egy lehetőséget, hogy augusztustól Amerikában dolgozzak. A férjemmel elváltunk, van egy másfél éves kislányunk.

A jelenlegi helyzetünk pocsék.

A kicsi imádja az apját, nem is akarom a saját sérelmeimet ráerőszakolni.

Nem tudom mi legyen.

Nem a repjegy ára. A 4 kilo januári adat. Nem kell lebarmozni senkit. A tied meg azt se tudni, retúr-e.

2011. jún. 2. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!