Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most miért féltékeny, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért féltékeny, vagy nem az csak férfi hiuság?

Figyelt kérdés

Most vállás alatt állunk,7év után a féjemmel!

Nagyon akarta a vállást!Van barátnője is.

Már 1,5éve élünk külön.Amikor még nem volt barátnője én szerettem volna visszakapni őt,mert még szerettem,és van egy kisgyermekünk is.Akkor nem kellettem neki,ezért én is ugy döntöttem keresek mást,és uj életet kezdek.

Most van egy párom,aki nagyon kedves,aranyos minden.

A férjem meg most akar visszakapni!Ez érdekes.Én meg már nem,mert ha akkor ugy döntöt nem kellünk neki,akkor most mi ez a változás?Azért mert pasim van?A barátnője bezzeg még meg van.

Én már nem akarom őt!

Szerintetek féltékeny?Mi a véleményetek erről?

2009. márc. 16. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt a tegnapelőtti 11.29-es kérdést miért kellett lepontozni???Csak egy kérdés volt, nem vélemény.Na mindegy.

Szerintem úgy tudnád tisztázni ezt a kérdést vele, ha egyszer konkrétan rákérdeznél, hogy miért hív drágámnak, meg miért akar veled bulizni kettesben.Mondjuk így:Figyelj ide!Felnőtt emberek vagyunk.Most miért hívsz drágámnak?Ehhez mit szólna a barátnőd, ha megtudná?Te akartad, hogy így legyen, most valahogy úgy érzem, mintha viszakoznál.Nem jól érzem?-és várd meg mit felel.Pl.

2009. márc. 18. 08:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Én senkit sem pomtoztam le!!Valaki más tehette!

Köszönöm a kedves véleményedet!!!

Nos,azért hív drágámnak,mert ugy gondolja még nem válltunk el,csak vállás alatt vagyunk,attól még a felesége vagyok,és megteheti!Én már leállítottam!

2009. márc. 18. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!