Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért féltékeny, vagy nem az csak férfi hiuság?
Most vállás alatt állunk,7év után a féjemmel!
Nagyon akarta a vállást!Van barátnője is.
Már 1,5éve élünk külön.Amikor még nem volt barátnője én szerettem volna visszakapni őt,mert még szerettem,és van egy kisgyermekünk is.Akkor nem kellettem neki,ezért én is ugy döntöttem keresek mást,és uj életet kezdek.
Most van egy párom,aki nagyon kedves,aranyos minden.
A férjem meg most akar visszakapni!Ez érdekes.Én meg már nem,mert ha akkor ugy döntöt nem kellünk neki,akkor most mi ez a változás?Azért mert pasim van?A barátnője bezzeg még meg van.
Én már nem akarom őt!
Szerintetek féltékeny?Mi a véleményetek erről?
Csak bántja a hiúságát. Azt hiszik, ők új életet kezdhetnek, az exnej meg örökké utánuk sír.
Ne foglalkozz vele, minél kevesebbet beszélj vele és róla, örülj a jelenlegi kapcsolatodnak, és arra vigyázz! Nehogy megbántsd a párod, hogy a volt férjeden gondolkodsz. Az a múlt, csak ő most ébredt fel, hogy ez rád is vonatkozik.
Kettesben akarna elmenni velem bulizni!Majdem minden nap a gyerekkel együtt,azt akarja hogy nála legyünk!Egyszer engedtem ebből,és ráütöt a popomra,megölelt és azt mondta még a felesége vagyok,hogy ez neki még szaban,ekkor le is állítottam.A lakásában mindent csinálhatok,mondja nyuljak be a hűtöbe,vagy főzzek kakaót a kicsinek,mert elötte mindig felforralom a tejet,benyulhatok a szekrényébe,tehát ugyanugy mint amikor még ott laktam!
Ahányszor fent vagyok az msnen,akár reggeltől estig képes irogatni.Ja,és szivemnek,meg drágámnak hív.
Ezt azota csinálja miota párom van.Mindenben segitkezni akar,a számítogépen mit hogy kell telepíteni,ha virust kapok mit csináljak!Amikor a párom álltal feltelepitettünk a gépemre egy virusirtot,le hurogta hogy aki ezt telepitette rá,az nem ért ehhez,ő segit,
Nos történnek dolgok,én meg nem veszem fel az ő dolgait,mert ő már nem érdekel!Beadtuk a vállopert,és van egy komoly,értelmes,szeretetreméltó pasi mellettem!
A kiváncsiság miatt kérdeztem töletek,semmi más nem hajtot ide.Nem azért mert még gondolok a férjemre!
Mert mar most megbanta hogy elhagyott benneteket. Mar most hianyoztok neki. Rajott, hogy az uj noci se jobb, sot!:))) Ugye, ez sokszor van igy. Ket pad koze esett.
Feltekeny, es hianyoztok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!