Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elengednéd a gyerekeidet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednéd a gyerekeidet hétvégente a volt férjeddel, ha nem hajlandó megadni a lakcímét, mert a barátnője nem engedi meg neki?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, soha nem utaltam rá, hogy odamennék. Nincs rá okom, lezártam a múltat, évek óta kapcsolatban élek.
2011. máj. 24. 12:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egy 12-13 éves gyerek már nem olyan kicsi hogy ne lehetne elengedni..főleg a saját apjukkal akivel jó a viszonyuk. Szerintem ők mondanák el hogy hol lakik az apjuk. :-) Csak a megadott időpontban hozzák vissza a gyereket és gondolom van telefon is ahol bármikor elérhetők.
2011. máj. 24. 12:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem engedném el őket úgy, hogy nem tudom, hol vannak.
2011. máj. 24. 12:32
 13/34 A kérdező kommentje:

A gyerekek lojálisak az apjukkal, hiszen szeretik. Ha arra kéri Őket, nem mondják el hová mennek. Persze ott van a telefon, de mi van akkor, ha útközben baleset történik, vagy lerobbannak, lemerülnek, még azt sem tudnám, merre keressem Őket.

De ha ezt félre is tesszük, számomra fontos a bizalom. Hogyan bízzak meg egy olyan emberben, aki még a címét sem hajlandó elárulni?!

2011. máj. 24. 12:35
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Legalább a város,falu nevét mondja meg.

Amúgy én ilyen feltétetekkel nem engedném el őket. Ezt így simán gyermekrablásnak lehet tekinteni mivel nem fogod tudni hogy hol tartózkodnak a gyerekeid.

Szerintem az exférjed meg jobban teszi ha új csajt keres mert ez elég fura...

2011. máj. 24. 12:47
 15/34 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy mi baja van velem. 8 éve külön élünk az exemmel, a leányzóra nincs miért haragudnom, semmi köze nem volt a válásunkhoz, családom van, érthetetlen számomra a viselkedése. Oké, hogy félti a pasiját, de pont tőlem?
2011. máj. 24. 12:52
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó viszonyban vagy a férjeddel, akkor tudnia kell, hogy ha megígéred, biztosan nem élsz vissza a barátnő címével.De én is tartanám magam ahhoz, hogy tudjak róla hova mennek a gyerekek.

Lehet, hogy a barátnő azért "nem százas", mert volt már kínos élménye hasonlóan "nem százas" feleséggel, exekkel.

Mondd meg a férjednek, hogy a barátnő címe addig lesz csak úgyis titok, amíg a gyerekek oda nem mennek. Van szemük, olvasni tudnak, pontosan látni fogják, hogy milyen utcában, milyen házszám alá mennek az apukkal.

Vagy bekötött szemmel akarja őket odavinni, és ígéretet kell tenniük, hogy senkinek nem mondják el hol jártak??? Ezt a hülyeséget...:-((

2011. máj. 24. 12:58
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
ezt a férjednek kell elintéznie, nem neked. szerintem ne engedd el őket, tudnod kell, hogy hol vannak. a férjednek meg meg kell értetni a csajával, hogy van múltja, amit muszáj lesz elfogadnia, ha akar jövőt.
2011. máj. 24. 13:00
 18/34 anonim ***** válasza:

Közben láttam a válaszodat, hogy a gyerekek az apjuk iránti lojalitásból, szeretetből, nem mondanák meg a barátnő címét, ha megkéri őket. Na, ennél nagyobb ostobaságot el sem követhetne!! Örülnötök kellene, hogy ha már a közös életetek nem működött, a gyerekek nem két gyűlölködő szülő között őrlődnek, hanem szeretnek titeket, és egyformán ragaszkodnak mindkettőtökhöz.

Én a helyedben megkérném a férjemet, hogy hozza magával a barátnőjét, amikor amúgy is jönne a gyerekekért. Amit itt leírtál, neki is el kellene mondanod, ugyanilyen higgadtan, és egyértelműen. Azt, hogy nincs benned sem harag, sem féltékenység, 8 évvel a válás után, nem akarsz semmit a férjedtől, sőt örülsz, hogy ő is párt talált magának. És örülsz annak is, hogy ezentúl nem csak nálad találkozhat a gyerekekkel, hanem saját programokat is szervezhetnek közösen.

Ez szerintem nem csak a barátnőt nyugtatja majd meg, de a gyerekekkel való kapcsolatának is jót tesz. Elég nehéz két kiskamasszal az őszinte baráti kapcsolatot kiépíteni úgy, hogy már az elején hazudozásra kéri őket. Az ugyanis, hogy ne mondjanak el egy lakcímet, amit pontosan tudnak, a gyerekeknek nem azt fogja jelenteni, hogy van egy közös titkuk a barátnővel. Inkább azt, hogy hazudniuk kell neked. Ezt a férjeddel is próbáld megértetni, szerintem menni fog.

2011. máj. 24. 13:12
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném el. Egy szülőnek tudnia kell, hol lesz a gyereke x napon keresztül. Bármi történhet, milyen dolog az, hogy még azt sem tudom, hol keressem a gyerekem, ha valami miatt nem jön haza időben. Nem arról volt szó, hogy kézen fogva bekíséred a házba, csak a címet szeretnéd tudni, ahhoz meg akárhogy ragozzuk jogod van. Ezt meg kell értenie a barátnőnek is. Amúgy nem is értem, hogy fordult meg a fejében, hogy ezt megtiltja a férjednek.
2011. máj. 24. 13:19
 20/34 A kérdező kommentje:

Az előző barátnője gyakran lejött vele hozzánk. A gyerekek is kedvelték.

Szerintem is az a fontos, hogy a srácok ne érezzék hátrányát a válásnak, és nyitottak maradjanak az apjuk új kapcsolatára is.

A volt férjemmel már sokat beszéltünk erről, de egyelőre túl nagy a szerelem, hogy ellentmondjon a barátnőjének, főleg így, hogy 45 évesen egy 20 évessel hozta össze a sors. Nem tudom megértetni vele, hogy az ilyesmit még az elején tisztázni kell. Az két tűz között fázisban van, mert Ő most nem jöhet, én meg így nem engedem a gyerekeket. Az a baj, hogy a csaj jogot tanul, és most arra próbálja rávenni, hogy forduljanak bírósághoz, mert akadályozom a láthatást.

2011. máj. 24. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!