Mit szoktatok csinálni hétvégente?
Sok szex, étterembe járás, séták, mozi, közös sport edzőteremben.
35N
Hát így nyári szünetben kb mint minden nap.
Amikor suli van, akkor péntek délután-szombat estig a barátommal vagyok (ha van, jelenleg épp nincs), vasárnap anyával együtt főzök, kajálunk, és döglünk egész nap, esténként elmegyünk sétálni nagyokat.
Megyünk ismerősökhöz, fagyizni, üdítőzni, filmet nézünk, kimegyünk a természetbe, ping-pongozunk, beszélgetünk, napraforgózunk, lusulunk :)
23/N
Kirándulás, étterem, mozi, családi programok, de kb. havonta egyszer gyerekmentes hétvégét tartunk, most is. :) Egy átmulatott éjszaka (esküvőn voltunk) után a párom még alszik, én pedig utolérem magam a megválaszolatlan e-mailekkel.
Délután szerintem megnézzük az új Cameron Diaz-filmet, felvesszük a gyerekeket a nagyinál, aztán vacsizunk valahol családilag.
Anyukám-Apukám külön élnek...
Egy átlagos hétvége:
-Pénteken haverokkal elmegyek bulizni vagy kinézünk gyorsulásra vagy házibuli
-Szombat reggel 10 fele jön értem apukám és elmegyünk nagyszülőkhöz,kajálunk valahol,fagyizunk,kertet gondozunk,esetleg elmegyünk valamerre kirándulni,fürdeni ha szép az idő.
Libegőzünk,mozizunk és ilyesmi.
-Szombat este megint valami buli
-Vasárnap alszom fél1-1-ig:)Utánaa meg összefutok barátokkal és dumálunk,nagyjából ennyi.
18/F
Most szünetben ugyanúgy mint a hétköznapok...Egyetem idején...alig várom a pénteket, hogy a párommal tölthessem az időt...általában péntek reggel vagy csütörtökön este utazom hozzá...itt együtt főzünk, sétálunk, kutyázunk (van egy drága német-juhász az udvaron) Hétvégente jól élük, egész héten hétvégére spórolunk energiát, pénzt, időt...vasárnap este vagy hétfőn reggel indulok vissza a városba ahol tanulok...
Ez a rend borul szesszióba és amikor valami fontos esemény van kilátásban...egyébként általában ez a szitu:)
21-L
Dolgozok, mint a hét többi napján, napi 12-14 órát.
Szabadnapot 2-3 hetente csinálok magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!