Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni hétvége...

Mit szoktatok csinálni hétvégente?

Figyelt kérdés
Hogyan telik a hétvége nálatok?
2011. aug. 21. 13:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sok szex, étterembe járás, séták, mozi, közös sport edzőteremben.

35N

2011. aug. 21. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát így nyári szünetben kb mint minden nap.

Amikor suli van, akkor péntek délután-szombat estig a barátommal vagyok (ha van, jelenleg épp nincs), vasárnap anyával együtt főzök, kajálunk, és döglünk egész nap, esténként elmegyünk sétálni nagyokat.

2011. aug. 21. 13:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Második vagyok

16/L

2011. aug. 21. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Megyünk ismerősökhöz, fagyizni, üdítőzni, filmet nézünk, kimegyünk a természetbe, ping-pongozunk, beszélgetünk, napraforgózunk, lusulunk :)

23/N

2011. aug. 21. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Kirándulás, étterem, mozi, családi programok, de kb. havonta egyszer gyerekmentes hétvégét tartunk, most is. :) Egy átmulatott éjszaka (esküvőn voltunk) után a párom még alszik, én pedig utolérem magam a megválaszolatlan e-mailekkel.

Délután szerintem megnézzük az új Cameron Diaz-filmet, felvesszük a gyerekeket a nagyinál, aztán vacsizunk valahol családilag.

2011. aug. 21. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Anyukám-Apukám külön élnek...

Egy átlagos hétvége:

-Pénteken haverokkal elmegyek bulizni vagy kinézünk gyorsulásra vagy házibuli

-Szombat reggel 10 fele jön értem apukám és elmegyünk nagyszülőkhöz,kajálunk valahol,fagyizunk,kertet gondozunk,esetleg elmegyünk valamerre kirándulni,fürdeni ha szép az idő.

Libegőzünk,mozizunk és ilyesmi.

-Szombat este megint valami buli

-Vasárnap alszom fél1-1-ig:)Utánaa meg összefutok barátokkal és dumálunk,nagyjából ennyi.

18/F

2011. aug. 21. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is gimis vagyok szóval most ugyanúgy, mint minden hétköznapom. Bár suli alatt is mindenre jut időm a tanulás mellett is. Nem vagyok az a reggeltől-estig könyv felett gubbasztós típus. Van barátom, vele minden nap találkozunk, ha tudunk akkor együtt is alszunk (1-2 nap kivételével a héten). Ez suli alatt is így van, főleg mert ő ott lakik ahova suliba járok, én meg 20 km-re tőle, így egyszerűbb suliba mennem. Most elgondolkodtam de igazából semmiben sem különbözik a hétvégém a hétköznapjaimtól, max annyiban, hogy tudok délig aludni. Bulizásra a környéken nem sok lehetőség van, csak ilyen "alja" helyek, én ezekre nem járok, max. beülök kávézni a barátnőkkel, vagy esténként egy bárba. Hétvégén szoktam felmenni Pestre vásárolni, kb. 2 havonta. Étterembe is járunk mi is, de ez hétköznap is ugyanúgy megvan. Ugyanez van a mozival. Ha szerda este 10kor szeretnék moziba menni akkor beülök a kocsiba és elmegyek. Szóval szerencsére mindig mindenre jut időm ha nagyon szeretném. Be tudom osztani úgy, hogy nekem jó legyen. 17/L
2011. aug. 21. 13:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Most szünetben ugyanúgy mint a hétköznapok...Egyetem idején...alig várom a pénteket, hogy a párommal tölthessem az időt...általában péntek reggel vagy csütörtökön este utazom hozzá...itt együtt főzünk, sétálunk, kutyázunk (van egy drága német-juhász az udvaron) Hétvégente jól élük, egész héten hétvégére spórolunk energiát, pénzt, időt...vasárnap este vagy hétfőn reggel indulok vissza a városba ahol tanulok...

Ez a rend borul szesszióba és amikor valami fontos esemény van kilátásban...egyébként általában ez a szitu:)

21-L

2011. aug. 21. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Dolgozok, mint a hét többi napján, napi 12-14 órát.

Szabadnapot 2-3 hetente csinálok magamnak.

2011. aug. 21. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég szakítottam, még nem találtam újra önmagamra, egyelőre hétvégén nincs kedvem egyedül kimozdulni, így az új lakást rendezgetem, valamint itt csücsülök a gép előtt és alszom.
2011. aug. 21. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!