Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy forduljak ügyvédhez ha nincs pénzem?
Figyelt kérdés
Most buktattam le a férjemet hűtlenkedésért,mindenképp el akarok válni,már többször kértem hogy inditsuk el,e-mailben át is küldtem már a keresetlevelet(rossz a nyomtatónk,ezért a munkahelyére küldtem),de nem tesz semmit.Sajnos 2éve(3éve vagyunk együtt),eltartott vagyok,mindenre ő ad pénzt,nyilván ügyvédre nem fog adni,az egészségem is ráment erre a házasságra.Hová fordulhatnék ahol nem kérnek pénzt?2011. máj. 17. 21:44
11/15 A kérdező kommentje:
Azért kell az ügyvéd,mert nem fogok kisétálni innen pénz nélkül..
2011. máj. 18. 09:37
12/15 anonim válasza:
És? Nem is kell.
Ha nem vagy funkcionális analfabéta akkor azt a 20 oldalnyi házassággal és vagyonközösséggel kapcsolatos törvénykezést kb egy hétvége alatt átnyálazod + segítenek a panasznapon és kész.
Ha az vagy én kérek elnézést, akkor keress fel egy ügyvédet, nekik is élni kell valamiből...
13/15 A kérdező kommentje:
Miért kell cinikusan válaszolni?!
2011. máj. 18. 10:53
14/15 anonim válasza:
Miért?
Ezért:
"(3éve vagyunk együtt),eltartott vagyok,mindenre ő ad pénzt,"
"Azért kell az ügyvéd,mert nem fogok kisétálni innen pénz nélkül.."
15/15 anonim válasza:
A JÓ ügyvédre kiadott pénz sokszorosan megtérül. A jogi tanácsadás óránként kb 10 ezer ft. Ennyiért érdemes megtudni, mik a lehetőségeid. A házassági bontóper az egyetlen per, ahol a keresetlevelet érdemben nem lehet elutasítani, ezért ha van közös vagyonotok (ennek megítélésére sem javaslom a hétvégi önképzőt) az ügyvéd perköltségért is fogja vállalni az érdemi képviseletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!