Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet megbeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megbeszélni a pároddal azt, amit nem lehet? Nagyon szeretnék Vele megbeszélni dolgokat. Vagy azt mondja, hogy ne piszkáljam vagy azt mondja, hogy kuss legyen. Az elmúlt 4 évben összegyűlt bennem pár dolog, amit nem tudtunk megbeszélni.

Figyelt kérdés

Hogyan lehet megbeszélni a pároddal azt, amit nem lehet? Lassan 10 éve vagyunk együtt, ebből az utolsó 3 év szenvedés volt részemről. Nagyon szeretem, így nem bírtam befejezni végleg Vele. Néha olyan kis aranyos, persze akkor is vannak hibái és néha meg üvöltözik, veszekszik ok nélkül, az ágyban nagyon jó volt Vele. Sajnos teherbe is estem és júliusban jön a Baby, Akit nem együtt vártunk. Nagyon szerettem volna és szeretnék Vele megbeszélni dolgokat. Az utóbbi 3 évben már próbáltam mindenhogyan, de vagy azt mondta, hogy ne piszkáljam vagy azt mondta, hogy kuss legyen.

A legnagyobb problémám az, hogy az elmúlt 4 évben összegyűlt bennem pár dolog, amit nem tudtunk megbeszélni, mert nem volt kivel és ezt már nem tudom tovább nyelni.

Egyszer már írtam be ide, hogy miket szerettem volna megbeszélni Vele és ezt megmutattam Neki, de erre meg azt mondta, nem szereti, ha mással beszélem meg. Pedig előtte 1 hétig 3x kértem szépen, hogy beszéljük meg és azt mondta nincs mit megbeszélnünk vagy elmegy. Ekkor megkérdeztem Tőle, hogy hogyan kellett volna megbeszéljük, de azt mondta, hogy szépen és nem piszkálódva.

Amikor megismerkedtünk kijelentettem, hogy olyan fajta vagyok, aki szeret megbeszélni dolgokat, hogy ne legyen konfliktus semmiből. Az első 2 évben annyira nagyon koncentrált, amikor beszéltem, hogy már engem zavart. Aztán én is leszoktam a beszélgetésekről, csak a nagyon fontosakat szerettem volna megbeszélni. Aztán (amikor már láttam nem erőlteti, hogy hallja, amit mondok), jöttek azok, hogy ezt még nem is mondtam. Aztán könyörögtem beszéljük meg, nagy nehezen leültünk megbeszélni és Ő elmondta 1-2 órán át a véleményét, én hallgassam, majd kérdeztem, hogy én is mondhatom és szinte veszekedés lett belőle, magamba folytottam mindent és azt hitte, hogy meg van beszélve.

Mióta teherbe estem:

1., Előfordult már, hogy betörte a fejemet. A bírósági tárgyaláson az állam pénzbüntetést adott Neki.

2., Nem akar együtt lenni az ágyban. Én jeleztem Neki, hogy vágyom arra, hog kényeztessen, de Ő már nem közeledik azóta.

3., Akkor jön haza, amikor Neki jól esik. Ilyenkor már többször elvitt mindent a lakásból, amihez semmi köze nem volt, mert mindig is külön kasszán voltunk.

Eladta az autómat csalással, először mondta, hogy ugyanolyant vesz, csak sokkal kevesebbet fog fogyasztani. Nem mentem bele, de bevitte az autókereskedő haverjához és többet nem is láttam. Az új autóra, meg azt mondja, hogy az Övé. Szerinte azért, mert már benzinben úgyis eljártam az árát (nekem nincsen jogsim, Neki 3 évig állása sem volt, én egyedül vezettem egy akkor még jól menő vállalkozást). Így mindig is Ő használta és legtöbbször én tankoltam. Elvitte az egyik TV-t, mindkét számítógépet és elvinné a laptoppot is. (A laptopp szerinte az Övé, mert Ő vette fel rá a hitelt, aztán jött a levél, hogy fizetés elmaradása van. Ha nem fizeti be vissza kell adja a laptopját. Én fogtam és befizettem, pedig már nem állok sajnos fényesen). Innen úgy gondoltam, mivel már a legnagyobb részt én fizettem ki, Ő úgyis ellopott mindent, a laptopp az enyém.

Szeretném megbeszélni a dolgokat. De ilyennel hogyan lehet???

Tegnap is csúnyán összevesztünk, széttörte a laptoppot, azt hazudta a meglévő lányunknak, hogy szereti, holott azt sem tudja, hogy mint jelent. Hamarosan megszületik a Baby, Akit én imádok, de nem bírom Őt még mindig várni, szeretném ha szegénykém nem érkezne ebbe a világba most még bele. Jelenleg 38 fokos lázam van, de mindez az idegtől, mert a szemeim begyulladásán és az étvágytalanságon kívűl semmi más bajom nincsen, a Baby is jól mozog szerencsére.

Ezt a tulajdonságát is mindig gyűlöltem: az Övére mindig vigyázott, az enyémet mindig tönkre lehetett tenni. Szétverte a berendezést, dobálta az áruimat, amikkel foglalkoztam, sok kárt csinált nekem.

Amióta megfogant a Baby mindennél rosszabb lett a párom és csak egyre rosszabb.

Mindig éreztem, hogy nem szerette volna, hogy anyagilag előrébb jussak, így megpróbált mindent ennek érdekében bevetni.

Mára márcsak az a jó tulajdonsága maradt, hogy általában a szombatokat velünk tölti és akkor én mondhatom, hogy hová menjünk. Persze én is állom a költséget, Ő a benzint, de elvisz, ahová szeretnék menni.

Azt nem vártam Tőle, hogy belefizessen a babakelengyébe, hiszen a meglévő lányunknál sem fizetett semmit, de Őt akkor is együtt vártuk. Megfogta a pocimat és akarta is érezni. Lányunk születése után, lányunkkal kedveskedett mindig is úgy, mint előtte velem. Én utána már semmi érzelmi dolgot nem kaptam Tőle. Lányunkat becézte, simogatta, szeretgette, sőt mindig, ha itt van Vele akar összebújva aludni.

Kérlek szépen adjatok tanácsot! Tudom szükségem volna szichológusra, de először Titeket próbálnálak meg, hátha valami jobb lesz bennem.

2011. máj. 17. 13:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Ha ez most tényleg nem kamu

akkor totálisan le vagyok döbbenve, hogy mit hagynak a nők néhány férfinak titulált féregtől

és akkor csodálkoztok, hogy nem bánnak veletek emberként a pasik?

Akkor kellett kivágni a pasit, amikor az első ilyen stiklije volt

És akkor most nem itt rinyálnál terhesen, hogy mi van...

2011. máj. 17. 14:09
 12/31 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mit vagytok felháborodva. Ez a nő szenvedni szeret. A jóisten se tudja megmenteni saját magától. Ragaszkodik ehhez a F.aszhoz aztán meg sápítozik hogy nem lehet vele beszélni :) nagyon jó!!!! Mégis mit kell azon megbeszélni hogy ugyan drágám, ne törd már be a fejem, meg örülj már a gyereknek :) Azóta is ezen röhögök...

Látszik apád nem adott neked két nagy pofont amikor kellett volna, hogy JÓZANODJ MÁR KI!!!!! Aki ilyen helyzetben nem pakol és megy a szüleihez és vissza se néz, az azt akarja hogy így bánjanak vele, következésképp nem tudom minek ez a síránkozás.

Méghogy beszélni vele, tök jó :)

2011. máj. 17. 14:09
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

nekem lenne pár kérdésem mielött választ irok. mi az ami mellette tart téged ennyi fájdalom után?talán megfenyegetett csak azt már nem merted leirni?

mi az hogy eladja a te dolgaidat? azelsö gyanus jelnél lépned kellett volna.mondjuk akkor mikkor nem kerültetek közös kasszára elfogadható idön belül.

aztán:a terhességed hogy jött létre?mert te nem akartad ezek szerint,remélem nem eröszak gyümölcse lesz a kis lurko.

és ami legjobban foglakoztat: a megszületett kislány kivel él?

mert ugy fogalmaztál hogy "ha itt van".még csak nem is itthon-t irtál.

de kérdem én,egy kisgyereknek nem otthon van a helye?

várom a

válaszaidat.ui: jo tanács: költözz minél elöbb

2011. máj. 17. 14:12
 14/31 anonim ***** válasza:
83%
Ugye ez csak kamu, mert ha nem, akkor itt már nagyon nagy a baj. :(
2011. máj. 17. 14:13
 15/31 anonim ***** válasza:
48%
fuuuu de buta nő vagy!!! semmi megbeszélni való nincs vele! ez a férfi bánt téged!
2011. máj. 17. 14:31
 16/31 A kérdező kommentje:

Én is kivágnám, ha nem szeretném így és ha nem lennék vallásosan összeházasodva.

Nincs hová mennem, de Neki ehhez a lakáshoz semmi köze!

Ha a szüleim élnének, Velük biztosan időben meg lehetett volna beszélnem, hogy ne fajuljon el idáig a dolog.

Tartásdíjat ha kérek láthatásra is át kellene adnom, de sajnos nem tudok megbízni benne.

Sajnos nem kamu kérdés. ILYENNEL NEM KAMUZIK AZ EMBER!!!

Miért nem tudna megváltozni Szerintetek sem szerethet az ilyen?

Szerintetek nem kellek Neki? Akkor miért nem tudná legalább ezt vagy valamit elmondani? Minek jár haza?

Jó lenne, ha túl tudnék jutni azon, hogy többet ne várjam haza, ne hívjam, ne keressem, de sajnos nem sikerül. Vagy eddig hogyan tudnék eljutni?

A NANE-nek hasonlókat is írhatok, mint most ide Nektek?

2011. máj. 17. 14:39
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Ha már NANE, olvasd el ezt és húzd alá a rád vonatkozó részeket: [link]
2011. máj. 17. 15:00
 18/31 A kérdező kommentje:

Ti is úgy vélekedtek, mint a játszótéren lévők! Bár én is ezt mondanám, ha nem benne lennék!

Édesapám halála után Ő volt életemben az első, az IGAZI és ezért is olyan nagyon nehéz.

Mindennél és mindenkinél jobban szerettem. Ő volt a mindenem.

Ami mellette tart:

1., Vallás.

2., Az, hogy a gyerekeken kívűl nincsen senki, Akire számíthatok.

3., Az, hogy nem bírom meg tenni azt a lépést, hogy elfelejtsem, mert Ő volt a minden!

A megfenyegetése annyi volt, hogy elveteti a lányomat, de ebben nem hiszek. Hiszen még a nevére sem tettem és védelem alá helyeztettem.

Az első gyanús jel után sűrűn jött a többi, amíg az ember rózsaszín ködben él, nem látja igazán.

Nem is tudtunk volna közös kasszára kerülni, mert nem volt bevétele. Engem nem a pénz érekelt, mert jól ment a vállalkozásom.

Az elején az volt a furcsa, hogy baleseteztünk, összetört az autója mondogatta, hogy a biztosító fizet és ha fizet azt teszi a babakelengyére, mert az elsővel akkor lettem kismama. Vettem autót a nevemre, mert szükségünk volt rá. Ekkor volt a 3 év, amíg nem dolgozott. Aztán elment 1 hétre, hogy nagyon jól fog keresni. Haza állított egy Opellel, hogy azt kapta fizetségül. Mondtam jó, akkor eladjuk. Azt mondta, dehogy adjuk el, az anyjáéknak ajándékozza és semmit nem kaptunk állítólag érte. Rá két évre meghalt a nővére (Sógornőm, Aki mindig is jó Barátnőm volt), azt mondta, hogy nincs miből eltemettetni. Felvettem a Biztosítóval a kapcsolatot mert ugye 2 éve szerinte nem fizettek. Biztosító közölte, hogy mit akarok még, hiszen 1 éve lett átutalva a 200 ezer Ft. Erre rákérdeztem Páromtól, Aki közölte, hogy igen, de Ő állta a Nővérének az orvosokat és különben is mit képzeltem én, mert azt autót Ő vette, az az Övé volt.

Ekkor a temetést kifizettem, mert Anyósom is sírt, hogy amit az Önkormányzat ad, az nincs kibélelve és nagyon csúnya színű.

De Páromat elküldtem dolgozni.

A terhességem úgy jött létre, hogy egyszer Ő kezdeményezett, akkor úgy nézett ki, hogy minden a régi és azt mondta, hogy oké kihúzza és nem lesz semmi. Kihúzta, de Baby lett, mert szerintem már a végén húzta ki, de Ő akkor azt mondogatta, ha nem az Övé, akkor ilyen, meg olyan baj lesz. De kié lehetett volna? Nem akarta elismerni. De már megcsináltattuk az Apasági Nyilatkozatot, de nem hiszem, hogy a nevére teszem. Hiszen akkor láthatást kellene biztosítsak. Ő megérdemelné, hogy két gyermek után fizessen, de nekem többet érnek a gyermekeim.

A megszületett kislány természetesen velem él!!!

2011. máj. 17. 15:05
 19/31 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj, de erre nem lehet mást mondani...

ha ennyire buta vagy, akkor megérdemled.

Keresd fel a NaNe-t, ők valószínűleg tudnak majd segíteni.

2011. máj. 17. 15:09
 20/31 anonim ***** válasza:
77%
egyszerűen nem értem mi tart téged még mellette??Akár vallásos vagy akár nem!Nem veszed észre hogy kihasznált eddig is és ezután is az lesz.Ő NEM SZERET!!!!Miből éltek tulajdonképpen?Te tartod el?Nem lesz jobb soha,csak rosszabb!Lépjél mielőtt nem késő!Hány évesek vagytok?
2011. máj. 17. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!