Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnám bizonyítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám bizonyítani a bíróságon, hogy nem is a volt párom neveli a 3 éves gyermekünket!? Hanem az édesanyja, sőt 90 km-re lakik és dolgozik a gyermekünktől. Csak hétvégenként jár haza a gyermekünkhöz!

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 19:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze,h szeretném férfi létemre,de.Egyedül élek,reggeltől estig dolgozok.Nem tudnám nevelni,SAJNOS!
2011. máj. 15. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Viszont azt írod 3 éves, ha felveszik bölcsibe akkor nem okozna gondot. Bár tudom iszonyú bonyolult :(
2011. máj. 15. 20:46
 13/19 A kérdező kommentje:
:-(
2011. máj. 15. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Akkor nem értem mit szeretnél??

jobb lenne intézetben szerencsétlen gyereknek?

2011. máj. 15. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért kerülne intézetbe a gyereke??? Azért ez cseppet sem így működik.
2011. máj. 15. 22:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem tudod nevelni, mert dolgozol, akkor mit akarsz? Kötelezni az anyát, hogy vigye magával a gyereket abba a városba, ahol dolgozik? Nem jobb neki így, hogy a megszokott közegében van, és van egy nagyija, aki bármikor kéznél van, ha szükséges? Gondolom, a volt nejed sem szórakozásból ment messze dolgozni, hanem azért, mert ott talált munkát, és mindent meg akar adni a gyerekének. Azt nem írtad, hogy a gyerek hogy viseli az anyja távollétét, mert igazából az a fontos. Ha elvan a nagyival, akkor mi bajod? Miért nyomozgatsz utána? Ne haragudj, de nekem nagyon kötekedés szaga van a dolognak...
2011. máj. 16. 08:42
 17/19 napietus ***** válasza:
ha Te úgysem tudod nevelni a gyereket, akkor mi a cél? amíg el nem olvastam a hozzászólást, azt hittem, ez...de így nem értelek. nem jobb a gyereknek így, mint az anyjával albérletben egy idegen helyen?
2011. máj. 16. 09:10
 18/19 A kérdező kommentje:
Én kérek bocsánatot! Úgy látom normális dolog,hogy apa -anya nélkül nő fel 1 gyerek! Mert az apjától elválnak,az anyja meg rá sem b....ik! Ha éppen ráér akkor hazamegy meglátogatni!Ez így normális!A láthatásokkal meg variál állandóan! Köszönöm! :S
2011. máj. 17. 08:30
 19/19 napietus ***** válasza:
nem, természetesen nem normális. de Te írtad, hogy Te nem tudnád nevelni. ha tudnád, akkor amennyien igazolod ezt, akkor nagyon egyszerű lenne bizonyítani, ki neveli most a gyereket. gondolom, oviba a nagymama hordja, ezt óvónők, dadusok, szülők mind tudják igazolni. de ha Te nem tudod vállalni, akkor mi értelme? ez egy hosszadalmas és fárasztó eljárás, akkor érdemes nekivágni, ha valamilyen célod van ezzel. csakúgy nem.
2011. máj. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!