Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogok meg valaha bizni a ferjemben?
Én férfiként azt mondom... és ezt már hangoztattam is itt, hogy:
A megcsalás egy folyamat. Ha egy éjszakás, ha hosszabb kapcsolat. Mindegy. Vegyük az egyszerűbbet, egy egy éjszakást.
Az is egy folyamat. Összenézés, beszélgetés, flört, csók, vetkőzés, szex.
Ezalatt normális esetben úgy megy a dolog, hogy 86 ezerszer eszembe jutna, hogy mekkora féreg vagyok, és mit érezne most a szerelmem, ha tudná...
Kvázi a flörtnél tovább sosem mennék. Nem is mentem soha, és azokat is a lányok kezdték.
Én úgy gondolom, hogy aki ezt a folyamatot végigcsinálja, és eljut odáig, hogy áll a f@rka... vagyis nincs lelkifurka, mert akkor nem áll... Szóval ha eljut idáig, és még meg is dugja....
Részemről no comment.
Nem vagyunk sem állatok, sem retardált óvodások... A tetteinknek súlya van, és ezzel mindenki tisztában is van.
Őszintén szólva szánalmasnak tartom azokat a férfiakat akik sírnak-rínak-könyörögnek, meg mondják, hogy jaj csak egyszer, meg jaj nem tudom miért tettem...
Amikor meg félreb@szott, akkor meg ott és akkor azt mutatta a csajnak, hogy ő mekkora férfi...
Sorry, de ez a véleményem.
F/30
Ugyan nekem nem a férjem volt hanem egy 8 éves kapcsolatom, ebből 6 év együttélés. Megcsalt. Szerettem őt nagyon, de soha nem tudtam megbocsájtani és mindig tüske maradt bennem. Nem is maradtunk együtt. Nem szólok bele más dolgába, elfogadom, hogy van olyan nő aki úgy tesz mintha mi sem történt volna, de azt nekem ne mondja senki, hogy ezen bármikor is túl lehet lépni, el lehet "felejteni". Az a kapcsolat már meg van mérgezve.
Szerintem soha nem fogsz benne megbízni, hiszen bebizonyította, hogy nem lehet.
01.05-tel annyira egyetértek! Sose értettem az "elvesztettem a fejem brühühűűű" és hasonló UTÓLAGOS megbánókat. Nem igaz, hogy -ahogy írta 30/F - FOLYAMAT közben nem gondolkodott.
Nem a tettet bánja az ilyen, hanem a következményt: nem lesz egy biztos társa,akibe beletörölheti a lábát. Hát megértem, hogy ha ebbe belelovalja magát, tényleg összejön a drámai sírás. Alapból nem vetem meg, ha egy férfi sír - de ilyen esetben szánalmas!
Szia, párom 2évvel ezelőtt csak smárolt egy csajjal, mikor pár napra szakítottunk, megbeszéltük kibékültünk, már van egy babánk is azóta semmit nem tett!
De a mai napig bennem van a tüske, néha sírógörcsöt kapok miatta, nagyon rossz érzés.Azóta semmi bizalom nincs iránta...
Ha előről kezdhetném lehet nem így szeretné elélni az életem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!